pavlos0160 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Καλησπερα, η αδερφη μου σκεφτεται για αγορα laptop μεχρι 1700 ευρω και εβλεπε τα sony vaio τα καινουργια, εσεις τι λετε??
liakjim Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Γιατι τοσα πολλα λεφτα? Γραψε πρωτα τις αναγκες/απαιτησεις που εχει.
pavlos0160 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Γιατι τοσα πολλα λεφτα? Γραψε πρωτα τις αναγκες/απαιτησεις που εχει. για γενικη χρηση σιγουρα(internet, μουσικη, ταινιες), να κανει render κανα video με ανεση και να τρεχει photoshop χαλαρα και να μπορει να παιξει και κανα game...
xristoforos89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δεν θες κατι παραπανω απο αυτο: http://www.skroutz.gr/s/387791/Sony-VPC-F23K1E-i5-2430M-4GB-500GB.html
pavlos0160 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 τα sony vaio ειναι καλα γενικα?? Καμια αλλη εταιρια ?? Παντως το σιγουρο ειναι οτι δεν ξαναπερνω ACER...
xristoforos89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Αναλογως το μηχανημα. Για παραδειγμα τα F series ειναι αρκετα καλα μηχανηματα. Αλλα μηχανηματα: http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?from=most-popular&keyphrase=l502x
Kostas93 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) πράγματι το sony που προτάθηκε(xristoforos89) είναι πολύ καλό. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2012 από Kostas93
pavlos0160 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 ποιο απ ολα?? ή γενικα η σειρα ειναι καλη??
xristoforos89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 ποιο απ ολα?? ή γενικα η σειρα ειναι καλη?? Γενικοτερα τα F series ειναι στις 16.4 ιντσες, πιο καλοφτιαγμενο, καλα χαρακτηριστικα κλπ. Τα E series ειναι η κλασσικη σειρα που κυκλοφορει. Η πιο 'φθηνη'.
Nikolakisg13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Η sony σταματησε τα F series πλεον. Δες αυτο εαν θελεις οντως μεχρι αυτο το ποσο..Νομιζω οτι ειναι και η ναυαρχιδα της Sony αυτη τη στιγμη Σειρα S
R.E.M. Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Φιλε δες και αυτο. Κανει τα παντα και συμφερει,Εχω ιδια γνωση απο γνωστη μου που το εχει.Εκτος του οτι σκωνει τα παντα,παιζει και ολα τα παιχνιδια... Αλλα οι φιλοι εχουν δικιο.....λαπτοπ για γενικη χρηση και να δωσεις 1700 ευρω και μετα απο 3 χρονια να θες αλλο λογω τεχνολογικης προοδου ειναι πεταμενα λεφτα....
kouklakis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Εγω θα σου προτεινω αυτο 1) Η Toshiba εχει τα κορυφαια μηχανηματα απο θεμα αξιοπιστιας! 2) Εχει αψογο σερβις και πληθωρα ανταλακτικων που εαν δεν τα εχουν εδω ερχωνται απο Γερμανια σε χαμηλο κοστος! Το Vaio εαν παθουν ζημια και εισαι στην εγγυηση το στελνουν Γερμανια και κανει 15 μερες+! Επισης εχω δυο παραδειγματα καινουργιο Vaio ακριβο μοντελο το πηρε πηγε στο σπιτι δεν ανοιγε καθολου το πηγε πισω και η εταιρεια το εστηλε Γερμανια και ηρθε πισω μετα απο 20 μερες με αλαγμενη μητρικη! Φιλος πηρε το Cosmio που εχω βαλει πιο πανω εβγαλε κατι νερα στην οθονη πηρε την toshiba και την επομενη μερα ηρθε ο κουριερ πηρε το παλιο και του εδωσε καινουργιο μαζι με επιστολη της toshiba για συγνωμη για την ταλαιπορεια!
xristoforos89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Εγω θα σου προτεινω αυτο 1) Η Toshiba εχει τα κορυφαια μηχανηματα απο θεμα αξιοπιστιας! 2) Εχει αψογο σερβις και πληθωρα ανταλακτικων που εαν δεν τα εχουν εδω ερχωνται απο Γερμανια σε χαμηλο κοστος! Το Vaio εαν παθουν ζημια και εισαι στην εγγυηση το στελνουν Γερμανια και κανει 15 μερες+! Επισης εχω δυο παραδειγματα καινουργιο Vaio ακριβο μοντελο το πηρε πηγε στο σπιτι δεν ανοιγε καθολου το πηγε πισω και η εταιρεια το εστηλε Γερμανια και ηρθε πισω μετα απο 20 μερες με αλαγμενη μητρικη! Φιλος πηρε το Cosmio που εχω βαλει πιο πανω εβγαλε κατι νερα στην οθονη πηρε την toshiba και την επομενη μερα ηρθε ο κουριερ πηρε το παλιο και του εδωσε καινουργιο μαζι με επιστολη της toshiba για συγνωμη για την ταλαιπορεια! Με πρωτης γενιας επεξεργαστη ομως; Κριμα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα