hexenlord Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 καλησπερα κυριοι, ψαχνω ενα προγραμμα που του δινεις 4-5 διαφορετικα αρχεια .pdf, ας πουμε flyer για συναυλιες ή εκδηλωσεις και εκεινο στα κανει ενα ωραιοτατο "βιβλιο", κατι σαν album φανταστειτε που μετα το στελνεις σε πελατες οπως ειναι. Το ειχα πετυχει παλια αλλα εχω ξεχασει το ονομα του. αυτα που θυμαμαι ειναι τα παρακατω: 1)Ειναι πιθανο να εχει μεσα την λεξη "3D" 2)Νομιζω ηταν και προγραμμα αλλα και browser based, δλδ μπορουσες να στειλεις τα αρχεια στην "εταιρια" και μετα το site σου εβγαζε ετοιμο το album, κατι σαν τα site που ανεβαζεις φωτος, τυπου photobucket etc 3) Μολις τελειωνε η δημιουργια τις σελιδες τισ γυρνουσες σερνοντας το mouse απο πανω δεξια , emulating δλδ ενα κανονικο βιβλιο. Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη, το χρειζομαι για τη δουλεια μου. ευχαριστω
corrupted Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Η λειτουργια του Adobe Acrobat X Pro, δε σου κανει? Δεν διευκρινησες σε τι θες να το εξαγεις. Αν το θες παλι σαν pdf, τοτε σου κανει το παραπανω.
hexenlord Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Η λειτουργια του Adobe Acrobat X Pro, δε σου κανει? Δεν διευκρινησες σε τι θες να το εξαγεις. Αν το θες παλι σαν pdf, τοτε σου κανει το παραπανω. Corrupted, ευχαριστω για την απαντηση σου. Δυστυχως δεν με βολευει η εν λογω επιλογη καθως ειμαι απο corporate PC που δεν εχει τα εξτρα χαρακτηριστικα του adobe και επιπλεον αυτη η επιλογη ειναι σχετικα στοιχειωδης καθως δεν εχει τις φαμφαρες που περιεγραψα παραπανω (βιβλιαρακι, σελιδουλες και λοιπες μαλακιτσες). Τελος στην αλλη σου ερωτηση, δεν γνωριζω σε τι μορφη αρχειου ηταν το τελικο αποτελεσμα. Εικαζω παρομοιο (.pdf). καποιος που να εχει καταλαβει για πιο προγραμμα-ιστοτοπο μιλαω???
accipio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ίσως εννοείς κάτι σαν αυτό. Ψάξε στο Google με τους όρους flip book online / flip book maker ή κάτι παρεμφερές.
hexenlord Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ίσως εννοείς κάτι σαν αυτό. Ψάξε στο Google με τους όρους flip book online / flip book maker ή κάτι παρεμφερές. ναI φιλε μου εισαι πολυ κοντα (αν και θα το ψαξω διεξοδικα το συγκεκριμενο να δω αν μου κανει). Δοκιμασα διαφορα στο γκουγκλ οπως : Merge pdf, pdf onlibe booΚ, online album etc. Δεν εβγαλα ακρη. τεσπα, αυτο δειχνει promising , σε ευχαριστω.
accipio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δες κι εδώ: http://issuu.com/ Για το τι είναι και πώς λειτουργεί δες το "Take the tour".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα