Simos805 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Γίνεται να κάνω restore από iCloud backup μία μόνο εφαρμογή χωρίς να κάνω restore όλη τη συσκευή;
jim43211 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Νομίζω πως όχι.Πρεπει να κανείς restore όλες σου τις εφαρμογές.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Γίνεται να κάνω restore από iCloud backup μία μόνο εφαρμογή χωρίς να κάνω restore όλη τη συσκευή; Ίσως δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς γι'αυτό να ρωτήσω κάτι: γιατί δεν ξανακατεβάζεις την εφαρμογή; Εφ' όσον την έχεις αγοράσει μέσω iTunes Store, παραμένει "καταχωρημένη" στον λογαριασμό σου...
Simos805 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ίσως δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς γι'αυτό να ρωτήσω κάτι: γιατί δεν ξανακατεβάζεις την εφαρμογή; Εφ' όσον την έχεις αγοράσει μέσω iTunes Store, παραμένει "καταχωρημένη" στον λογαριασμό σου... Την εφαρμογή την έχω. Όμως χρειάστηκε να κάνω restore και μετά έλεγε ότι η επαναφορά ήταν ελλιπής και κάποιες εφαρμογές (όπως αυτή) δεν επαναφέρθηκαν. Οπότε, την έχω την εφαρμογή στο iPod όμως δεν έχω τα save. Είναι δηλαδή όπως όταν την αγόρασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα