Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ξαφνικά χτες το βράδυ έβγαλα το κινητό από την τσέπη για να το κλείσω και βλέπω την οθόνη να μου βγάζει γραμμές χωρις να βλεπω τιποτα αλλο απο οθονη σαν να έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών. Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Γνωρίζουμε που να το παω για να μου πουν τι εχει εκτος αντιπροσωπειας για να μην μου ζητανε κοστος ελεγχου ειναι εκτος εγγυησης ? Μένω Πειραια.

Δημοσ.

Με τι λογισμικο εισαι και τι γραμμες βγαζει?

Καντου hard reset,για αρχη!

hard reset:

Κλεινεις το τηλεφωνο.

Πριν να το ανοιξεις κρατας πατημενα και τα δυο κουμπια του ηχου και μετα πατας το κουμπι που αναβει το κινητο.

Τα κρατας πατημενα και 3 κουμπια μεχρι να μπει σε ενα μενου και εκει σου ζητα να πατησεις το κουμπι που χαμηλωνει τον ηχο,2 φορες.

Τελος!

Δημοσ.

Κλειστω και ξανα ανοιξε εχοντας πατημενο το κουμπι που χαμηλωνεις τον ηχο και το κουμπι που ξεκιναει για να μπεις στην τριχρωμη οθονη και πες μας αν εξακολουθει να στο κανει!

Για να μπεις στην τριχρωμη οθονη:

1.Με κλειστό το κινητό,πιέζουμε κ κρατάμε πιεσμένο το κουμπί του volume down και αμέσως πατάμε κ το power on κουμπί για να ανάψει η συσκευή.

2.Θα εμφανιστεί η bootloader οθόνη με »κόκκινο,πράσινο,μπλε και άσπρο» κ αφήνουμε το volume down.

Δημοσ.

Δλδ δεν μπορεις να μπεις στην τριχρωμη οθονη?

Αν δε μπορεις να μπεις ειναι σιγουρα hardware προβλημα,απλα δε ξερουμε αν ειναι της οθονης ή της μητρικης πλακετας(cpu,gpu,ram...)!

Και τα 2 μπορεις να τα φτιαξεις πολυ πιο φτηνα,αν πιανουν τα χερια σου,φτανει να ξεραμε ποιο πρεπει να αλλαχτει!

Σε παρομιες περιπτωσεις για το συγκεκριμενο τηλ. οι περισσοτεροι λεγαν για μητρικη,αλλα παλι δεν ειναι 100% σιγουρο!

Πρεπει να το δει καποιος που ασχοληται μ'αυτα για να σου πει!

Δημοσ.

Μήπως το πίεσες υπερβολικά χωρίς να το θέλεις, όταν ήταν μέσα στην τσέπη σου?

Εγώ νομίζω πως πρέπει να έχει πρόβλημα η οθόνη αλλά απ'ότι φαίνεται από την φωτογραφία που έβγαλες ίσως και να είναι θέμα gpu...

Δημοσ.

Καλημέρα που μπορώ να το παω να το δουν να μου πουν τι ειναι χωρις να ζητησουν κοστος ελέγχου?

Σε έναν που το είδε είπε για οθόνη χωρις ομως να το ψαξει ιδιαιτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...