Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Και μετα μου λετε να μην τον κατσαδιαζω... Να ηταν δικο του το μηχανημα να πω οκ τουλαχιστον μπορει να κανει την ζημια αλλα τουλαχιστον θα μαθει κατι και τουλαχιστον θα κλαιει δικο του μηχανημα! Τωρα ομως παιζει με ξενο και αυτο ειναι το λιγοτερο ανευθηνο! ε οτι εγινε εγινε τωρα κοιταμε εδω να το φτιαξουμε οχι να του τα ψαλουμε.ο ιδιοκτητης θα το κανει αυτο.ολοι κατι εχουμε χαλασει.δικο μας η ξενο.αλλα οι ερωτησεις π εχουν ακουστει οντως ειναι τραγικες
8anos94 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 μορε εγω φοβαμε μην εκανα ζημεια με το σφιρι στην μυτρικη και παει ολοκληρη η μυτρικη χαμενη.. παντος απο τις φοτο δεν φενετε κατι αμα μας εδινες κατι σε καλυτερη αναλυση θα ητανε πιο σιγουρα αλλα βλεπουμαι. Και αυτα που ειπε ο Rn. να τα κανεις προσεχτικα
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 το μηχανιμα ειναι του πατερα μου..θα φαω κραξημο! καληνυχτα
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 μην χαλιεσε και πυκνωτη να εχεις σπασει αλλαζει δεν παει τιποτα χαμενο
8anos94 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 το μηχανιμα ειναι του πατερα μου..θα φαω κραξημο! καληνυχτα Νταξει της οικεγενειας ειναι θα καταλαβει (ελπιζω)εκτος αν ειναι ο chuck norris
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 λοιπόν.. ο πυκνωτής να σου κανω μια συνοψη πρωτα θα βγαλεις την μπαταρια απο το πισι,αυτο το στρογγυλο που λες και εσυ.ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.θα το αφησεις ετσι για 15 λεπτα.θα την ξαναβαλεις και θα το ανοιξεις.το pwr sw μπαινει στα πρασινα πινακια.πουθενα αλλου. εαν δεν ανοιξει βγαζεις τους σκληρους και 1 στικακι μνημης και δοκιμαζεις παλι εαν δεν ανοιξει και τοτε το ξαναλες εδω περα δοκιμάζω αυτό που μου λες.
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Φίλε μου η φύσα σου είναι ανάποδα ? έχει κουμπώσει ? που είναι το έλασμα που πιάνει στο δοντάκι που βλέπουμε το άσπρο ? Γι'αυτο δεν έμπαινε με τίποτα ?
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 γιατι κατι μ λεει οτι τα 24πινα τα εχεις βαλει αναποδα? εχει ενα κλιψακι πανω το 20αρι παει απο την μερια με την υποδοχη προς τα εξω δλδ.εγω δεν το βλεπω πουθενα.ο πυκνωτης δειχνει οκ
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Φίλε μου η φύσα σου είναι ανάποδα ? έχει κουμπώσει ? που είναι το έλασμα που πιάνει στο δοντάκι που βλέπουμε το άσπρο ? το δοντάκι είναι από την άλλη μεριά και έτσι ήταν πριν το βγάλω γιατί θυμάμε πολύ καλά ότι για να το βγάλω έπρεπε να βγάλω την μπροστινή ram γιατι κατι μ λεει οτι τα 24πινα τα εχεις βαλει αναποδα? εχει ενα κλιψακι πανω το 20αρι παει απο την μερια με την υποδοχη προς τα εξω δλδ.εγω δεν το βλεπω πουθενα.ο πυκνωτης δειχνει οκ το δοντάκι είναι από την άλλη μεριά και έτσι ήταν πριν το βγάλω γιατί θυμάμε πολύ καλά ότι για να το βγάλω έπρεπε να βγάλω την μπροστινή ram
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 δεν νομιζω να γινεται αυτο π λες.και δεν εχει κουμπωσει και καλα πρεπει να εφαπτονται οι 2 επιφανειες
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 λέτε να ήταν απο πρίν ανάποδα? αλλά πριν το pc δούλευε κανονικά!
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ειπες οτι δεν μπηκε ευκολα αυτο σημενει οτι εβρισκε.δυσκολα βγαινει αλλα ευκολα μπαινει.Η ΦΥΣΑ
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 τώρα δηλαδή να του αλλάξω μεριά η όχι?
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 λέτε να ήταν απο πρίν ανάποδα? αλλά πριν το pc δούλευε κανονικά! Καλά,για δοκίμασε να γυρίσεις την φύσα, μάλλον θυμάσαι λάθος.. είναι εμφανές. ΧΩΡΙΣ Σφυρί !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα