8anos94 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 εκλισε και το μακ τεσπα.. εγω νομιζω ειναι on board αλλα δεν ειμαι σιγουρος δες specs apo to site για να συγοθρευτεις Αρα αυτο σημενει οτι δε εχεις καρτα γραφικων.Καρτα γραφικων ειναι οταν βαζουμαι στο Port το κιτρινο το μεγαλο ενα αλλο κομματι εχεις καποιο τετιο κομματι?
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 μην βγαλεις την cpu δεν εισαι για τετοια αστο μην εχεις χειροτερα οκ εχει on board εσυ δικια σου εχεις βαλει πανω? δεν εχω βαλει τιποτα δικο μου ετσι ηταν ετσι ειναι
8anos94 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ρε φιλε μου λες ΤΩΡΑ τη προβλημα αντιμετοπιζεις? δηλαδη πατας το κουμπι για να ανηξει τι γινετε?
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Αρα αυτο σημενει οτι δε εχεις καρτα γραφικων.Καρτα γραφικων ειναι οταν βαζουμαι στο Port το κιτρινο το μεγαλο ενα αλλο κομματι εχεις καποιο τετιο κομματι? δεν καταλαβα τι ακριβως ενωεις εγω απλα βαζω το vga την μπλε θυρα με το καλωδιο της οθονης
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ρε φιλε μου λες ΤΩΡΑ τη προβλημα αντιμετοπιζεις? δηλαδη πατας το κουμπι για να ανηξει τι γινετε? ριλαξ δεν ανοιγει το πισι και απο οτι καταλαβα ανοιγει το pwr λεντ εμενα μ μυριζει μητρικη.κανε ενα clr cmos
p8grs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Θανο το θεμα δεν ειναι να στελνει εικονα, ειναι να ενεργοποιηθει ο υπολογιστης
stm00192 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Συννενοηση μπουζουκι να το πω το θεμα? Αληθεια αφου δεν γνωριζεις απο τετοια γιατι ανελαβες τετοια ευθύνη? Δεν εχεις κανενα φιλο - γνωστο που να γνωριζει 5 πραγματα, να ερθει να σε βοηθησει?
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ρε φιλε μου λες ΤΩΡΑ τη προβλημα αντιμετοπιζεις? δηλαδη πατας το κουμπι για να ανηξει τι γινετε? ΤΙΠΟΤΑ! και δεν ειμαι χαζος ειναι ολα στην πριζα εχει ρευμα εκει μεσα γιατι πριν που επεζα με τα πινσ με τα pow led αναβε το power button απο την κουτα του pc πως αλλιως να το εξιγισω ριλαξ δεν ανοιγει το πισι και απο οτι καταλαβα ανοιγει το pwr λεντ εμενα μ μυριζει μητρικη.κανε ενα clr cmos τιν τουτο Θανο το θεμα δεν ειναι να στελνει εικονα, ειναι να ενεργοποιηθει ο υπολογιστης αυτο του ειπα και εγω πριν
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 αρα ειχες βαλει σωστα το pwr sw και αναψε το πισι αφου αναψε το pwr LED. το θεμα ειναι οτι δεν λειτουργουν ανεμηστηρες και γνκα δν εχεις ζωτικη ενδειξη
8anos94 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 χχαχαχα οχι ρε συ δεν νευριασα χαχαχα απλα δεν ειχα καταλαβει τωρα τι παιζει Για να κανεις clear CMOS http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/tp/clearcmos.htm με τον τροπο 3 καντο με τα υπολοιπα δεν μπορεις
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Συννενοηση μπουζουκι να το πω το θεμα? Αληθεια αφου δεν γνωριζεις απο τετοια γιατι ανελαβες τετοια ευθύνη? Δεν εχεις κανενα φιλο - γνωστο που να γνωριζει 5 πραγματα, να ερθει να σε βοηθησει? οχι εγω νομιζα πως θα ηταν κατι απλο αλλα τελικα μεγαλο λαθος μου
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 δεν πειραζει ολοι κανουμε λαθη βγαλε την μπαταρια απο τον υπολογιστη
p8grs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Το clr cmos ειναι με απλα λογια σα να κανεις επαναφορα στο bios του Η/Υ. Αυτο γινεται αν αφαιρεσεις την μπαταρια που ειναι πανω στην μητρικη
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 αρα ειχες βαλει σωστα το pwr sw και αναψε το πισι αφου αναψε το pwr LED. το θεμα ειναι οτι δεν λειτουργουν ανεμηστηρες και γνκα δν εχεις ζωτικη ενδειξη οχι λαθος καταλαβες παταγα , δεν παταγα power button ΤΟ ΛΕΝΤΑΚΙ TOY POWER BUTTON HTAN ANIKTO ΤΩΡΑΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ? ΤΟ PC OYTE MIA FORA DEN ANOI3E APO TOTE
stm00192 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Γενικα απλο ειναι αλλα ο κοσμος πρωτα διαβαζει 5 πραγματα η βλεπει κανενα βιντεο και μετα αρχιζει να κατσαβιδιαζει οτι βρει μπροστα του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα