Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το ξερω δεν φενετε καλα μονο αυτην την καμερα εχω..

Φιλε το φλας μας χαλαει την εικονα. Αν μπορεις απενεργοποιησε το φλας βαλε φυσικο φως (τωρα αναγκαστικα λαμπα ) και το κινητο πιο κοντα στα καλωδια. Οχι ζοομ γιατι θα γινει χαλια η αναλυση

φιλε δεν ειναι το φλασ ειναι το mac οταν βγαζει pic φωτηζει με ασπρο αυτοματα η οθονη

post-208254-0-71058700-1339892398_thumb.jpg

Δημοσ.

φενετε καλο.αρχιζω να πιστευω οτι δεν εχει να κανει με το διακοπτη αλλα εχεις κανει αλλη πατατα :/

εχει onboard καρτα γραφικων?

Δημοσ.

οι αλλα 3 το βραδυ μην περιμενεις πολλα

:-)

---------------------------------------------------Λεωνιδα αν δεν βαριεσε οπως ειπε και ενα παιδι πιο πριν λυστα ολα και εκτος κουτιου συνδεσε τροφοδορικο μητρικη κ πανω στην μητρικη βγαλε κ ξαναβαλε CPU, RAM πολυ προσεκτικα και αναψε να δεις τι κανει

Δημοσ.

φενετε καλο.αρχιζω να πιστευω οτι δεν εχει να κανει με το διακοπτη αλλα εχεις κανει αλλη πατατα :/

εχει onboard καρτα γραφικων?

δεν εχω ιδεα δεν ειμαι καλος σε αυτα μαλλον να ενοεις κολιμενη στην μητρηκη ναι εινε

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα δεν ειμαι καλος σε αυτα μαλλον να ενοεις κολιμενη στην μητρηκη ναι εινε

Αμα αυτα ειναι ολα τα κομματια του pc τοτε δεν εχει καρτα γραφικω απλα συνδει το vga στην μυτρικη

Δημοσ.

:-)

---------------------------------------------------Λεωνιδα αν δεν βαριεσε οπως ειπε και ενα παιδι πιο πριν λυστα ολα και εκτος κουτιου συνδεσε τροφοδορικο μητρικη κ πανω στην μητρικη βγαλε κ ξαναβαλε CPU, RAM πολυ προσεκτικα και αναψε να δεις τι κανει

να ξαναβάλω cpu? δεν το εχω ξανα κανει μονο ραμ.. τωρα δεν ειμαι σε θεση να το κανω .. αυριο θα μπορεσω και θα το κανω..

Δημοσ.

οχι δες τι θα κανεις.πισω η μητρικη σου εχει ενα τετοιο http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cc/VGA_port.jpg συνδεεις το καλωδιο της οθονης σου εκει.βγαζεις την καρτα γραφικων.βγαζεις τους σκληρους βγαζεις το ενα dim memmory και εχεις πανω μονο επεξεργαστη και ενα ντιμ μεμορυ και δες εαν αναβει

Δημοσ.

Την cpu δεν την εχεις βγαλει καθολου; Αν ναι μια χαρα απλα βγαλε κ ξαναβαλε τις ram χωρις καμια αλλη συσκευη πανω στην μητρικη

Δημοσ.

Αμα αυτα ειναι ολα τα κομματια του pc τοτε δεν εχει καρτα γραφικω απλα συνδει το vga στην μυτρικη

εκλισε και το μακ τεσπα.. εγω νομιζω ειναι on board αλλα δεν ειμαι σιγουρος δες specs apo to site για να συγοθρευτεις

Δημοσ.

οχι δες τι θα κανεις.πισω η μητρικη σου εχει ενα τετοιο http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cc/VGA_port.jpg συνδεεις το καλωδιο της οθονης σου εκει.βγαζεις την καρτα γραφικων.βγαζεις τους σκληρους βγαζεις το ενα dim memmory και εχεις πανω μονο επεξεργαστη και ενα ντιμ μεμορυ και δες εαν αναβει

τωρα δεν εχω καμια ορεξη για να τα κανω ολλα αυτα... αυριο

Την cpu δεν την εχεις βγαλει καθολου; Αν ναι μια χαρα απλα βγαλε κ ξαναβαλε τις ram χωρις καμια αλλη συσκευη πανω στην μητρικη

αυριο αν γινεται ειμαι λιωμα :S

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...