Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν στο link που έβαλες όντως το manual είναι ελλειπέστατο.

Κατέβασε από εδώ που είναι η v2.0, αλλά το Pin-header είναι ίδιο. Σελίδα 16 τα λέει ξεκάθαρα:

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000419

(στα πράσινα πάει το Power SW και στα μπλε το reset τα οποία είναι και τα 2 σημαντικά)

Δημοσ.

Μπορεί κάτι να βραχυκύκλωσες όσο δοκίμαζες στην τύχη (και μην το βάλεις στα κόκκινα).

Αποσύνδεσε την μητρική από το ρεύμα, αστην 1-2 λεπτά έτσι και ξαναδοκίμασε. Όχι το καλώδιο του ρεύματος. Θα βγάλεις το 24πινο του PSU που κουμπώνει πάνω στην μητρική. Και μετά θα βάλεις μόνο το Power SW.

Και ελπίζω με τον "πανικό" σου να μην κουμπώνεις το Power LED και δοκιμάζεις :)

ΕDΙΤ

οχι ρε π**** ακουμπησα το σιδερο καθως ηταν στην πριζα επαθα ηλεκτροσοκ μουδιαζει ολο το σωμα μου τωρα ποοοοο

Ποιο σίδερο ακούμπησες?

Δημοσ.

1ον μην ανισιχητε δεν επαθα ηλεκτροσοκ πλακιτσα εκανα 2ron ρε φιλε τα δοκιμασα ολα και αναποδα με το power ακομα και στα κοκκινα τιποτα δεν εγινε

Δημοσ.

εμενα παντως ηταν στα κοκκινα.

Εκτός αν έχεις την ίδια, τότε θα σου πω πως σε κάθε ΜΒ διαφέρει...

μην πεθανεις για εναν διακοπτη :π

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι δεν αξίζει! Χωρίς άγχος και με υπομονή όλα γίνονται ;)

Δημοσ.

επισις με το να που λες να αποσυνδεσω την μητρικη απο το ρευμα και οχι το καλωδιο δηλαδη τι ενοεις? εγω ολη την ωρα κληστο το εχώ κληνω τον διακοπτη απο το πολιπριζο και για τις δοκιμες το αναβω

τα πινακια ειναι καλα?μηπως ειναι στραβα?λειπει κανενα?

κανενα βασικα μονο 1 το τελευτεο με κιτρινο χρωμα που νομιζω ετσι ηταν απο την αρχη οπως διχνει και η 1τη πικ

Δημοσ.

Εκτός αν έχεις την ίδια, τότε θα σου πω πως σε κάθε ΜΒ διαφέρει...

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι δεν αξίζει! Χωρίς άγχος και με υπομονή όλα γίνονται ;)

φιλε ειμαι 5 ωρες εδω και το παλέβω ... κανω οσο μπορω αλλα ντάξι υμαρτων πειτε μου τι πρεπει να κανω να αναψει το σαχλαμαρι να παω για νανι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...