leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ήθελα να αλλάξω κουτί για το pc και είχα βγάλει όλλα τα καλλώδια και την μητρική,σκληρούς κτλπ. για να τα εγκαταστήσω σε αλλη κούτα αλλά άλλαξα γνώμη τελικά και έπρεπε να τα βάλω πάλι όλα πίσω στο παλιό κουτί.Το πρόβλημα μου είναι ότι καθώς είχα βγάλει όλλα τα καλλώδια είχα βγάλει και κάτι μικρούλια όπου ερχόντουσαν απο το μπροστινό μέρος του κουτιού δηλαδή από 2 θύρες usb 2 θύρες για τον ήχο και για το power button,ΤΩΡΑ ΩΜΟΣ δεν θημάμαι πως ήταν αρχικά! Πάνω στα καλλωδιάκια έχει γράφει τα εξής : POWER SW , RESET SW , H.D.D. LED , POW LED + , POW LED - , SPEAKER ΕΧΩ ΠΑΝΗΚΟΒΛΗΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!! όποιος ξέρει που μπένει το κάθε τι.. οσο πιο γρήγορα γίνεται! Τώρα σχεδόν όλλα είναι συνδεδεμένα εκτός απο αυτά και δεν μπορώ να ανοίξω το pc. οτι θέλετε ρωτήστε αρκει να μην χαλάσει το pc!
Hamurabi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Tα γραφει ολα το βιβλιαρακι της μητρικης σου. Ριξε μια ματια.
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 το pc δεν είναι δικό μου και το έχω πολύ καιρό οπότε δεν θα μπορέσω να βρω τα βιβλιαράκια του ούτε πρόκητε όμως κατέβασα σε pdf ένα βιβλιαράκι από την μητρική μου αλλά δεν είδα κάτι σκετικά με το πρόβλημα μου ( please someone help me ;(
Hamurabi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Και εγω ασχετος τελιως ειμουνα οταν ταβαλα αυτα. χαλαρωσε και θα τα βρεις. Κοιτα κατω δεξια τη μητρικη σου. καπου εκει θα δεις να γραφει τα ιδια με μικρα γραμματακια και βαζεις το καθενα στη θεση του. Επισης αν κατεβασες το βιβλιαρακι για ξαναδεστο γιατι πρεπει να τα γραφει εκει.
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 δεν καταλαβα τι ψαχνεις αλλα POWER SW=διακοπτης on/off RESET SW= "" RESET H.D.D. LED= το λεντακι που δειχνει εαν λειτουργει ο σκληρος POW LED + , POW LED - =αυτα πρεπει να ειναι θετικος και αρνητικος πολος απο το λεντακι π δειχνει εαν ειναι ανοιχτο το πισι SPEAKER=ενα μικρο ηχειακι που κανει τα μπιπ της μητρικης ολα μπαινουν σε καποιο πανελ με υποδοχες στο βιβλιαρακι της μητρικης σου τα γραφει. εγω για να ανοιξω το προηγουμενο πισι μ βραχυκυκλωνα κατι πινακια στην μητρικη.δοκιμασε το :π
panospc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δώσε link από το βιβλιαράκι της μητρικής αν μπορείς για να σε βοηθήσουμε
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 έχω πανηκωβληθεί γιατι το pc δεν είναι δικό μου και φοβούμαι μην έχει χαλάσει γιατί τα δοκίμασα να τα βάλω σε ολα τα pins που είχε και το μόνο που πέτηχα ήταν να ανάψει το λαμπάκι από το power button της κούτας αλλά από την μητρική τίποτα ούτε ανεμιστήρας ούτε θόριβος σαν να ήταν ψόφιο! επίσης αυτό με τα γραμματάκια ισχύει μόνο για τις usb που έβγαλα για power reset pow led ΤΙΠΟΤΑ! 0.0 βιβλιαράκι κνοκ κνοκ τιποτα τζίφος! θες να σου στήλω λινκ του pdf να δεις μήπως μου ξέφηγε? δεν καταλαβα τι ψαχνεις αλλα POWER SW=διακοπτης on/off RESET SW= "" RESET H.D.D. LED= το λεντακι που δειχνει εαν λειτουργει ο σκληρος POW LED + , POW LED - =αυτα πρεπει να ειναι θετικος και αρνητικος πολος απο το λεντακι π δειχνει εαν ειναι ανοιχτο το πισι SPEAKER=ενα μικρο ηχειακι που κανει τα μπιπ της μητρικης ολα μπαινουν σε καποιο πανελ με υποδοχες στο βιβλιαρακι της μητρικης σου τα γραφει. εγω για να ανοιξω το προηγουμενο πισι μ βραχυκυκλωνα κατι πινακια στην μητρικη.δοκιμασε το :π έχω καταλάβει και μόνος μου τι κάνει το κάθε καλωδιάκι απλος το manual δεν δίχνει που μπένει το κάθε τι.. ευχαριστω ολους για την βοήθεια link για pdf manual της μητρικής μου : http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000345 tech support>manual όποιος βρει τίποτα στο manual ας μου πει και ευχαριστώ όλους για την βοήθεια βραδιάτικα!
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 αναψε το τροφοδοτικο με ενα ψαλιδι παρε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ την μια ακρη του και βραχυκυκλωνε 2-2 τα πινς απο το πανελ π καταφερες να αναψει το λεντακι.καποιο ζευγαρι απο ολα θα αναψει το πισι.καντο και οριζοντια και καθετα.ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ μην σπασεις κανα πινακι
ninos30 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Αν δεν βάλεις σωστά το Power SW δεν πρόκειται να ανάψει το PC. Ζημιά δεν πρόκειται να κάνεις πάντως οπότε μην αγχώνεσαι. Κάτσε να ρίξω μια ματιά στο βιβλιαράκι σου και θα σου πω αναψε το τροφοδοτικο με ενα ψαλιδι παρε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ την μια ακρη του και βραχυκυκλωνε 2-2 τα πινς απο το πανελ π καταφερες να αναψει το λεντακι.καποιο ζευγαρι απο ολα θα αναψει το πισι.καντο και οριζοντια και καθετα.ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ μην σπασεις κανα πινακι Ρε μην του λες τέτοια. Εδώ τα pins δεν ξέρει να συνδέει ο άνθρωπος, θα μπλέξει με αυτά. Κινδυνεύει να κάνει και βραχυκύκλωμα έτσι αν δεν ξέρει!
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 αναψε το τροφοδοτικο με ενα ψαλιδι παρε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ την μια ακρη του και βραχυκυκλωνε 2-2 τα πινς απο το πανελ π καταφερες να αναψει το λεντακι.καποιο ζευγαρι απο ολα θα αναψει το πισι.καντο και οριζοντια και καθετα.ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ μην σπασεις κανα πινακι δεν τολμω να το δοκιμάσω!
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ζημια δεν παιζει να κανεις απλα δεν θα αναψει το πισι :π πιστευω οτι το πανελακι ειναι εκεινο κατω απο τα σατα και μπαινουν καθετα αναλογα με το χρωμα.δοκιμασε να ενωσεις το δευτερο απο αριστερα τα 2 κοκκινα συνηθως κοκκινα=power sw
panospc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δες αυτή την εικόνα, την πήρα από manual που βρήκα αλλού
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 έπρεπε ρε γαμώτο να παρω φωτογραφίες πριν τα βγάλω ολλα
leonidasetsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 οοοο τρεελεεεε ευχαριστωω για την πικ κατσε δοκιμάζω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα