Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μόλις έτρεξα για δεύτερη φορά (πρώτη πριν 6 ώρες) το CrystalDiskInfo και Ashampoo HDD Control και μου δείχνει σταθερή θερμοκρασία στον δίσκο 42-44 βαθμούς!

Ο δίσκος είναι ο εσωτερικός του λαπτοπ και το λαπτοπ το έχω σε βάση με δυο ανεμιστηράκια απo τα οποία το ένα είναι ακριβώς κάτω απο τον δίσκο!!

Ποστάρω και το τι μου έδειξε το CrystalDiskInfo και τα δεδομένα S.M.A.R.T. απο το Ashampoo HDD Control

scaled.php?server=802&filename=hddwesternlaptop5400.jpg&res=landing

scaled.php?server=846&filename=smartj.jpg&res=landing

Τι μπορώ να κάνω? Είναι φυσιολογική η θερμοκρασία αυτή??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι μην αγχώνεσαι απόλυτα φυσιολογικά. Και χαμηλά είσαι για καλοκαίρι

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι μην αγχώνεσαι απόλυτα φυσιολογικά. Και χαμηλά είσαι για καλοκαίρι

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Αγχώθηκα γιατι και πέρσυ το καλοκαίρι ηταν στους 35-37 και επίσης μου έγραψε το Ashampoo οτι μπορεί να μου παριουσιάσει πρόβλημα στο μέλλον!!!

Επίσης λόγο του μέρους που είναι το σπίτι ακόμα δεν έχει πολύ ζέστη για να πω οτι ζεστάθηκε κ απο αυτό τόσο!

Δημοσ.

Και εγώ στο χωρίο μου που έιμαι με το παλιο μου λαπτοπ και έχει αρκετή δροσούλα αυτην την στιγμή είναι στους 44.

Λογικό είναι με τον καιρό και την χρήση μαζεύει σκόνη και αυξάνεται η θερμοκρασία γνκ στο λάπτοπ

Δημοσ.

Και εγώ στο χωρίο μου που έιμαι με το παλιο μου λαπτοπ και έχει αρκετή δροσούλα αυτην την στιγμή είναι στους 44.

Λογικό είναι με τον καιρό και την χρήση μαζεύει σκόνη και αυξάνεται η θερμοκρασία γνκ στο λάπτοπ

Οκ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Απλά φοβάμαι οτι θα ανεβάζει πολύ όταν θα τον δουλεύω βαριά , γιατί εκτός απτο οτι είναι 1 χρόνου το λαπτοπ τις θερμοκρασίες μου τις έδειχνε ενώ η χρήση που του κάνω σήμερα είναι μόνο ιντερνετ (χωρίς φορτώσεις video, downloads κλπ)!

Το spin-up time που μου δείχνει στο 81% είναι κομπλέ?

(sorry αν κάνω ακυρες ερωτήσεις απλά είμαι άσχετος με αυτά)

Δημοσ.

Mην φοβάσε δεν έχεις θέμα. Το spin up τώρα το πρόσεξα. Το spin up έιναι το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε για να γυρίσουν οι πιατέλες μέχρι ονομαστική ταχύτητα περιστροφής τους(5400 η 7200 rpm). Απο 80 τα εκατό και πάνω δεν έχεις θέμα έισαι μια χαρά αν παει παρακάτω να τον προσέχεις. Συχνα back up

Δημοσ.

Mην φοβάσε δεν έχεις θέμα. Το spin up τώρα το πρόσεξα. Το spin up έιναι το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε για να γυρίσουν οι πιατέλες μέχρι ονομαστική ταχύτητα περιστροφής τους(5400 η 7200 rpm). Απο 80 τα εκατό και πάνω δεν έχεις θέμα έισαι μια χαρά αν παει παρακάτω να τον προσέχεις. Συχνα back up

Ok!

Ευχαριστώ για την πληροφορία δεν το ήξερα αυτο για το spin-up!

Εννοείται κάθε λιγο και λιγάκι κάνω back-up και τα πολύ σημαντικά αρχεία πάντα τα αντιγράφω σε δύο δίσκους!

Δημοσ.
Δεν έχεις θεμα τότε. Και το λάπτοπ μακριά απο τα ποδια :)

Παντα στη βαση το εχω κ αν το παρω καπου παντα σε σταθερη επιφανεια! Ποτε σε ποδια κρεβατια καρεκλες κλπ :) !

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

...όσον αφορά τη συμβουλή για τα πόδια, παίζει να μην εννοούσε τις συνέπειες της βαρύτητας πάντως, αλλά της θερμοκρασίας...

Δεν ήξερα οτι μπορεί να πάθει τέτοια ζημιά το σώμα αλλά τα πόδια κ το κρεββάτι τα ανέφερα πιο πολύ λόγο της θερμότητας που αναπτύσσετε και δεν κάνει καλό στο λαπτοπ!

Δημοσ.

σωστος ο wash. μακρια αν θέλεις να έχεις παιδάκια στο μέλλον :P

Να ήταν μόνο το λαπτοπ που κάνει κακό να πω εντάξει!!! :P :P

αλλα έτσι κ αλλιώς δυο φορές έχει τύχει να βάλω λαπτοπ στα πόδια μου κ μετά απο 5 λεπτά το έβγαζα, δεν παλευόταν με τίποτα!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...