Hamurabi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω το εξης. εχω μια 32αρα lcd στο υπνοδωματιο σε γωνια ψηλα. θελω να της βαλω και εναν μικρο Media player εκει αλλα θα πρεπει αναγκαστικα να βαλω ραφι για να τοποθετηθει εκει. αναρωτιεμαι για να γλυτωσω τη βαβουρα τοιυ ραφιου αν γινεται να συνδεσω tv -media player με ασυρματο HDMI.
REDODIN7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω το εξης. εχω μια 32αρα lcd στο υπνοδωματιο σε γωνια ψηλα. θελω να της βαλω και εναν μικρο Media player εκει αλλα θα πρεπει αναγκαστικα να βαλω ραφι για να τοποθετηθει εκει. αναρωτιεμαι για να γλυτωσω τη βαβουρα τοιυ ραφιου αν γινεται να συνδεσω tv -media player με ασυρματο HDMI. Nομιζω πρεπει η TV σου να ειναι WHDMI cerftified. Γιατι δεν βολευεσαι με το DLANA ή να κανεις ενα τοπικο WLan ?
Hamurabi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δεν υποστηριζει DLNA h τηλεοραση μου... αυτη εδω ειναι http://www.skroutz.gr/s/352888/Samsung-UE32D4003-32.html Εχω φτιαξει δικτυο σε ολο το σπιτι μου αλλα ειναι ενσυρματο,δεν ηθελα ασυρματο λογω νεογεννητου μωρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα