Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα χρειαζομαι τη βοηθειας σας.

ΤΟ συστημα ειναι Q6600, abit ip35pro, 4gb ddr2 ram σε win7 64bit.

Εχω εναν 80αρη SSD στον οποιο εχω μονο το λειτουργικο.

Εκτος αυτου,θελω αλλον ενα σκληρο με καλες ταχυτητες στον οποιο να βαζω τα προγραμματα μου (απλα προγραμματα μικρα, firefox,7-zip,καποια για bluray encoding). και επισης σε αυτον θα κατεβαινουν μεγαλα αρχεια 40Gb τα οποια θα αποσυμπιεζονται και θα στελνονται σε εναν 3ο σκληρο δισκο ο οποιος θαναι καθαρα για storage.

Oποτε τον SSD τον εχω.

Στον δευτερο τι προτεινετε;

Ο τριτος πουναι για storage θαναι οκ ενας caviar green?

Y.Σ. το συστημα μου θελω ναναι οσο πιο δροσερο και αθορυβο γινεται. δηλαδη στον δευτερο σκληρο αν προτεινετε καποιον γρηγορο ναναι τουλαχιστον οσο πιο δροσερος και χαμηλου θορυβου γινεται.

Tι θα λεγατε ο δευτερος ναναι ενας Seagate Momentus XT ST95005620AS 500GB Hybrid SSD 2.5" (32MB, 7200rpm, SATA 3Gb/s) ?

come on δωστε γνωμες!!!

Δημοσ.

113 Ευρώ για 500GB όταν με 114 παίρνεις 2ΤΒ Green ? Δεν βρίσκω λογική σε μια τέτοια αγορά.

Αν παίζει τόσο ρόλο η ταχύτητα καλύτερα να πάρεις ένα 120-128αρη SSD για λειτουργικό +όλα τα μικρά σου προγράμματα και τα μεγάλα αρχεία που αποσυμπιέζεις τα στέλνεις στον 80αρη SSD.

Δημοσ.

Αφου τα μεγαλα αρχεια που αποσυμπιεζω ειναι 30-40GB ποσα να χωρεσει ο 80αρης SSD? μεχρι δυο το πολυ. εγω τα κατεβαζω πεντε πεντε:-p

Δημοσ.

Αφου τα μεγαλα αρχεια που αποσυμπιεζω ειναι 30-40GB ποσα να χωρεσει ο 80αρης SSD? μεχρι δυο το πολυ. εγω τα κατεβαζω πεντε πεντε:-p

Συγγνώμη τί συνδεση έχεις και κατεβάζεις 40GB τόσο γρήγορα ?

Δημοσ.

24mbit εχω. Δεν ειπα οτι κατεβαζω τρομερα γρηγορα, με 1.5MB/s κατεβαζω.

Απλα αυτα που κατεβαζω τα κατεβαζω πεντε πεντε.

Δημοσ.

24mbit εχω. Δεν ειπα οτι κατεβαζω τρομερα γρηγορα, με 1.5MB/s κατεβαζω.

Απλα αυτα που κατεβαζω τα κατεβαζω πεντε πεντε.

Για μένα ο Momentus δεν αξίζει. Και εγώ κατεβάζω μεγάλα αρχεία τα οποία πάνε κατευθείαν σε WD Green 2TB. Εντάξει παίρνει 4-5 λεπτά η αποσυμπίεση αλλά τί έχει να λέει, να δώσω 113 για τον 500αρη Momentus και να κερδίσω 30sec-1 min. ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...