basilis5 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 αν μπεις στην σελιδα της bigfish στο myaccount κατω αριστερα γραφει account summary, κι εχει μια επιλογη cancel my subscription. Ευχαριστω για την πληροφορια, γιατι ειλικρινα ουτε εγω το ειχα προσεξει. επισης κοιτοντας μεσα στο paypal ειδα οτι τελικα με χρεωσε 2,12€ αλλα και παλι, αξιζει σαν προσφορα ασυζητητί.
isay Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Προσοχή, υπάρχει αυτόματη μηνιαία συνδρομή 6.50€ περίπου στο big fish games. AYTO ακριβώς.
Flying_Dutchman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Σε μένα το monthly subscription δεν εμφανιζεται στο myaccount διότι κατα τη διαρκεια της παραγγελιας ξε-τίκαρα την επιλογη "Big Fish Game Club Trial – Save 30-70% on this purchase!¨" Το αναφερω για να μην ψαχνετε τζαμπα (οπως εγω..). Μπραβο παντως που γραφτηκε εδω, αρκετος κοσμος θα την παταγε.
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Καλή προσφορά φαίνεται (με εξαίρεση το fine print της συνδρομής) αλλά πραγματικά πείτε μου ένα λόγο γιατί να δώσω έστω και ένα σεντ για ένα πρόγραμμα τη δουλειά του οποίου κάνουν το ίδιο καλά (και καλύτερα ίσως) άλλες προτάσεις που είναι εντελώς δωρεάν. Πάντως καλά έκανε ο TS και το πόσταρε, για να μην παρεξηγηθώ.
athanaso77 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εκανα την αγορα και το μονο που μου εχει ερθει ειναι το παιχνιδι.Δεν εχω κανενα email για το BitDefender.Επισης εμενα μου χρεωσε 1.97 ευρω και οχι 1.6,αλλα μικρο το κακο. Ακριβώς τα ίδια και εγώ! Δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη!
basilis5 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Καλή προσφορά φαίνεται (με εξαίρεση το fine print της συνδρομής) αλλά πραγματικά πείτε μου ένα λόγο γιατί να δώσω έστω και ένα σεντ για ένα πρόγραμμα τη δουλειά του οποίου κάνουν το ίδιο καλά (και καλύτερα ίσως) άλλες προτάσεις που είναι εντελώς δωρεάν. Πάντως καλά έκανε ο TS και το πόσταρε, για να μην παρεξηγηθώ. καποτε το bitdefender ηταν απο τα καλυτερα antivirus. το ειχα και δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε. μετα εβαλα κι εγω ενα δωρεαν (avast-avg) κι επισης δεν ειχα προβλημα ποτε, οποτε καθιερωσα τα δωρεαν. τωρα ειδα την προσφορα με 1,6 και σκεφτηκα πως αξιζει μια δοκιμη, για την περιπτωση που ειναι καλυτερο. δυστυχως με μια προχειρη ματια δεν βρηκα καποιο αξιοπιστο συγκριτικο να παραθεσω, βασιστηκα στην παλια γνωστη αξιοπιστια του εν λογω antivirus.
fsbmaniac Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πως θα παρουμε τωρα το license για το Bitdefender ?????? Δεν ηρθε τιποτα ....που να στειλω mail.....? Σε ολους ηρθε?
gpelekanos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πως θα παρουμε τωρα το license για το Bitdefender ?????? Δεν ηρθε τιποτα ....που να στειλω mail.....? Σε ολους ηρθε? Δεν εχει έρθει ούτε σε εμένα, άξιζε το παιχνιδάκι πάντως
opera Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 εστειλα στη trialpay το μειλ αποδειξη πληρωμης της fish games και μου εστειλαν το λινκ για την εγκατασταση και το κωδικο ενεργοποιησης του bitdefender
nemesiskp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 εστειλα στη trialpay το μειλ αποδειξη πληρωμης της fish games και μου εστειλαν το λινκ για την εγκατασταση και το κωδικο ενεργοποιησης του bitdefender Για δωσε καμια πληροφορια παραπανω.Τους εκανες απλα προωθηση το email της fish games ή τους εγραψες και τιποτα αλλο; Edit:Επισης αν μπορουσες να στειλεις σε πιο email το εστειλες,γιατι ψαχνω ολο το site τους και δεν βρισκω τιποτα.
opera Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Για δωσε καμια πληροφορια παραπανω.Τους εκανες απλα προωθηση το email της fish games ή τους εγραψες και τιποτα αλλο; Edit:Επισης αν μπορουσες να στειλεις σε πιο email το εστειλες,γιατι ψαχνω ολο το site τους και δεν βρισκω τιποτα. έψαχνα στο Customer Support και σε μια σελίδα δε θυμάμαι ακριβώς που βρήκα μια "φόρμα" και εκεί έκανα copy paste το μέιλ της big fish.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα