Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κατέβασα, μια χαρα. ευχαριστώ φιλε

ελπιζω να ειναι οσο καλο ηταν πριν καποια χρονια που το ειχα. σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο το δωρεαν avast (για 1,6€)

Δημοσ.

Σας ήρθε άμεσα ο κωδικός;

Έχω πληρώσει κανονικά από χθες μέσω paypal για το παιχνίδι που ζητάει αλλά με έχει ακόμα στο Your TrialPay order is pending.

Έχω κάνει κάτι λάθος; fear.png

Δημοσ.

Σας ήρθε άμεσα ο κωδικός;

Έχω πληρώσει κανονικά από χθες μέσω paypal για το παιχνίδι που ζητάει αλλά με έχει ακόμα στο Your TrialPay order is pending.

Έχω κάνει κάτι λάθος; fear.png

μου ηρθε αμεσα.

κι εγω το κατεβασα με το plants vs zombies.

γενικα η προσφορα ειναι πως αγοραζεις ενα παιχνιδι, και με το που το πληρωνεις, σου ερχεται email με οδηγιες για να κατεβασεις το bitdefender.

Δημοσ.

Από που είναι το e-mail;

Το τελευταίο που έχω λάβει είναι το Big Fish Games Order Confirmation‏

απο trialplay ηρθε. αμεσως μετα την πληρωμη απο paypal.

λογικα θα το εχεις κανει ηδη, αλλα δεν ριχνεις μια ματια στο spam folder μηπως εχει ερθει το email;

Δημοσ.

Προσοχή, υπάρχει αυτόματη μηνιαία συνδρομή 6.50€ περίπου στο big fish games. exclamation.png

Για καλό και για κακό, μετά την ενεργοποίηση μπείτε στο paypal, πηγαίνετε στις λεπτομέρειες της συναλλαγής με το big fish και κάντε cancel στην πρόσβαση στον λογαριασμό σας

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτα για μηνιαιες συνδρομες τα λενε απο την αρχη.Οχι ειδαμε μια προσφορα και οποιον παρει ο χαρος.Ευχαριστω τους φιλους που το ειπανε παραπανω.

Εκανα την αγορα και το μονο που μου εχει ερθει ειναι το παιχνιδι.Δεν εχω κανενα email για το BitDefender.Επισης εμενα μου χρεωσε 1.97 ευρω και οχι 1.6,αλλα μικρο το κακο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...