thenamnamnam Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Γεια σας insomniacs! χριαζομαι την βοη8εια σας γτ μου εχει σπασει τα νευρα απο το πρωι! λοιπον, εχω ενα στα8ερο PC και 8ελω να το κανω φορματ σε Ubuntu 12.04. DONE! μετα οταν παει να βοοταρει μου εμφανιζει ενα error: no bootable device insert boot disk and press any key τα priorities ειναι οκ, 1.Hard Drive 2.Dvd rom 3.ethernet αλλα για να βοοταρει κανονικα πρεπει να βαλω το φλασακι που εκανα ινσταλλ επιδη δεν εχω πολλη χρονο τωρα, 8α το σινεχισω λιγο αργοτερα.
twiner Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 είσαι τυχερός που αναφέρθηκε πρόσφατα στο forum αυτό το πρόβλημα: λοιπόν είναι πολύ κουλό πρόβλημα αλλά μάλλον υπάρχει λύση: 1. κάνε εγκατάσταση το gparted: >sudo apt-get install gparted 2. αφού εγκατασταθεί, άνοιξε το: >sudo gparted 3. δεξί κλικ πάνω στην πρώτη γραμμή: Διαχείριση σημαιών: και επέλεξε το boot (αν δεν είναι επιλεγμένο) υποθέτω ότι το πρόβλημα εμφανίζεται με συγκεκριμένα BIOS, οπότε αφού το λύσεις αν θες δώσε πληροφορίες για την έκδοση του BIOS ή και το hardware σου για να κάνουμε αναφορά σφάλματος.
thenamnamnam Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 8α το δοκιμασω αυριο το πρωι αμα ειναι γτ με περνει ο υπνος τωρα!^-^ ευχαριστω παντος,8α σε ενημεροσω για το τι εγινε, και 8α σου δωσω επισης specs για το pc
twiner Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ωραίος. μακάρι να είχα κι εγώ την ώριμη αντιμετώπιση σου, όταν πρωτοξεκινούσα με το Linux.
thenamnamnam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ενα 8εματακι εχω δεν εχω προσβαση στο νετ σε εκεινον τον υπολογιστη, μπορω να το κατεβασω απο τον main υπολογιστη και να το μεταφερω με ενα φλασακι? και πως μπορω να το κανω Install?
twiner Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Αν δεν μπορείς να συνδέεις το pc στο net καλύτερα άφησε το Linux. Είναι μεγάλο ζόρι να κατεβάζεις πακέτα απ'αλλού.
thenamnamnam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 8α προσπα8ισω να το συνδεσω στο νετ,επιδη δεν μου φτανει το καλωδιο. ill update soon! μολις αρχισε να με βολευει τα ubuntu γτ εχω σιγα8ει τα windows γενικα
thenamnamnam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 υποθέτω ότι το πρόβλημα εμφανίζεται με συγκεκριμένα BIOS, οπότε αφού το λύσεις αν θες δώσε πληροφορίες για την έκδοση του BIOS ή και το hardware σου για να κάνουμε αναφορά σφάλματος. τα εκανα τελικα τα βηματα, αλλα μετα οταν παω να το 3αναβοοταρω χωρις το flash drive εμφανιζει ενα μαυρο κενο με ενα * _ * (χωρις αστερισκους) now what?
twiner Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 OK. μπες -για τελευταία ελπίζω φορά- με τη βοήθεια του φλασακίου και εκτέλεσε την εντολή: > sudo grub-install /dev/sda πρέπει να σου επιστρέψει: Installation finished. No error reported.
haris013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 OK. μπες -για τελευταία ελπίζω φορά- με τη βοήθεια του φλασακίου και εκτέλεσε την εντολή: > sudo grub-install /dev/sda πρέπει να σου επιστρέψει: Installation finished. No error reported. yep! παθων και μαθων εγω ετσι φτιαχνει
thenamnamnam Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 συγνωμη για την κα8ιστερηση παιδια! λοιπον σημερα προσπα8ισα να βοοτarw τα ubuntu με το φλασακι αλλα για καποιο λογο ζιτουσε ητε να Try Ubuntu ή να κανω install , πατισα παλι install(ΜΕ ΤΑ UPDATES) και εκανα restart χωρις το φλασακι και δουλευει κανονικα! σημειωση: στο πρωτο Boot οταν μου ζιτουσε να Try τα Ubuntu ή Install Ubuntu πατισα *Try* μετα ανοι3α το Gparted και ο δισκος ηταν ηδη Checked μετα εκανα παλη reinstall και ολα komple! (Boot Χωρις Flashaki εβγαλα ενα δικο μου συμπερασμα, για να βοοταρει κανονικα πρεπει να Try τα Ubuntu και να ακουλου8ισω της οδηγιες που μου εδωσε ο φιλος Twiner λοιπόν είναι πολύ κουλό πρόβλημα αλλά μάλλον υπάρχει λύση: 1. κάνε εγκατάσταση το gparted: sudo apt-get install gparted 2. αφού εγκατασταθεί, άνοιξε το: sudo gparted 3. δεξί κλικ πάνω στην πρώτη γραμμή: Διαχείριση σημαιών: και επέλεξε το boot (αν δεν είναι επιλεγμένο) και μετα Install κανονικα με τα UPDATES! (Απαιτει συνδεση στο ιντερνετ), και τελος Restart!
thenamnamnam Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ευχαριστω! δεν 8α τα καταφερνα χωρις την βοη8εια σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα