Mvpgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα συνφορουμίτες, Το ξέρω ότι ακούγεται γεροπαράξενο αλλά είναι απάλευτο πια. Έξω από την πολυκατοικία είναι ένας μικρός δρόμος. Όχι ότι δεν περνάνε αυτοκίνητα αλλά δεν έχει πολύ κίνηση. Κάθε απόγευμα λοιπόν, με το που θα πάει 5μιση και μέχρι τις 10 το βράδυ, πολλές φορές και πιο αργά μαζεύονται όλα τα παιδιά της γειτονιάς (και μάλλον και από τριγύρω δρόμους, δεν είμαστε τόσοι πολλοί στη γειτονιά) και παίζουν φωνάζουν ουρλιάζουν. Ειδικά τώρα που τέλειωσαν τα σχολεία γίνεται χαμός, μιλάμε για 20-25 παιδιά από 9 μέχρι 16 χρονών! Αυτό ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια με 2-3 παιδάκια που παιζαν μπάλα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα φυσικά, πλέον όμως είναι ανυπόφορο. Η φασαρία είναι τρομερή,απέναντι και γύρω γύρω έχει και άλλες πολυκατοικίες και δημιουργείται αντίλαλος, μιλάμε για πολύ θόρυβο. Οι περισσότεροι στη γειτονιά έχουν πρόβλημα, τους λέμε να φύγουν αλλά όπως είναι φυσικό δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Το πιο τραγικό είναι ότι 50 μέτρα παρακάτω υπάρχει πάρκο μεγάλο με κούνιες δέντρα κτλ στο οποίο ζήτημα να είναι 5 παιδάκια κάθε απόγευμα. Εκεί είναι και ανοιχτά και δε θα είχε τόση φασαρία. Και ακόμα λίγο πιο πέρα έχει άλλο πάρκο με μπάσκετ κτλ... Γυρίζουμε το απόγευμα από τις δουλειές μας να κάτσουμε στο μπαλκόνι να πιούμε ένα καφέ να ηρεμήσουμε και δεν παλεύεται, σε πιάνει το κεφάλι σου! Τι θα κάνατε στη θέση μας ρε σύντεκνοι;
daPro Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 με 5 ευρο στο καθε παιδακι νομιζω οτι κατι θα κανεις...
Mvpgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ναι, θα πάει να πάρει από μια μπάλα το καθένα να γίνεται ακόμα πιο μεγάλος πανικός
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ειχα την τιμη να ειμαι κι εγω στα νιατα μου ενα απο αυτα τα παιδια που περιγραφει ο τοπικ σταρτερ. Δοξα τω Θεο, γνωρισα αλανα, γνωρισα πως ειναι να σπας ποδια και χερια στο δρομο παιζοντας, δοξα τω Θεω εγραφα στα @@ μου τους ενοχλητικους γειτονες που τους χαλαγε η ζαχαρενια επειδη καναμε το αυτονοητο, να παιζουμε κρυφτο, μηλα και ποδοσφαιρο στη γειτονια μας και δοξα τω Θεω τετοιου ειδους καταπιεση απο γειτονες την ακουγαμε βερεσε. Παιδακια ημασταν, θελαμε να παιξουμε. Στον τοπικ σταρτερ να συστησω υπομονη, εξαλλου μιλαμε για ωρες που ΔΕΝ ειναι ωρες κοινης ησυχιας. Παιδια ειναι, θα παιξουν και κανεις δεν εχει δικαιωμα να τους το στερησει με το προσχημα οτι δεν μπορει να κανει ανετα ενα τσιγαρο στη βεραντα του. ΥΓ. Ο μοναδικος γειτονας που μας ενοχλουσε τακτικα, εκανε ανακαινιση τον κηπο του καθε καλοκαιρι, αφου ολως τυχαιως οι στραβοκλοτσιες μας στην μπαλα καταληγανε παντοτε στις γλαστρες του, μεχρι που αποφασισε να κατσει κι αυτος στα αυγα του και να μας ανεχθει ενα 2μηνο καθε χρονο συν τα Σαβατοκυριακα με ανοιξιατικο καιρο. ΥΓ2. Τωρα αν θες σωνει και καλα να τα κανεις να μην παιζουν, παρε με τους γειτονες απο ενα playstation δωρο στο καθε παιδι και εχεις ελπιδες να τα κατσιασεις μεσα στα σπιτια τους.
Mvpgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δεν διαφωνώ φίλε μου. Κι εγώ ήμουν παιδάκι και έπαιζα με τα γειτονόπουλα. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω, οι γονείς μας ήταν μαλάκες που μας λέγαν να φύγουμε από το δρόμο και να πάμε στο πάρκο για να μην ενοχλούμε τους γείτονες; Και σε μας το πάρκο ήταν μακρυά, από τη Κολιάτσου στη φυτευτή... όχι στον πίσω δρόμο. Στην τελική γι' αυτό δεν είναι τα πάρκα;
Aggeluska Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 το μονο που μπορεις να κανεις εινα ιαν τους πεις να βγαινουνε λιγο πιο αργα εξω
Mvpgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Τι πιο αργά ρε. Τις προάλλες γύρισα σπίτι και ήταν 5μιση, είχαν μαζευτεί ήδη 3-4. Μιλούσαν σιγά και έλεγε το ένα "Ρε σεις μη φωνάζετε είναι νωρίς ακόμα"... Και μέχρι να βάλω τη μηχανή μέσα ακούω τη γκαρίδα από έναν άλλο αλητάμπουρα: "ΤΙ ΝΩΡΙΣ ΡΕ! 5ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΓΓΓΓΓΓΓΓΚ!" Γέλασα αλλά γενικά δεν παλεύεται...
gigisoni Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 1. Το λάστιχο. 2. Υπομονή να χειμωνιάσει και ν'αρχίσουν τα σχολεία. 3. Ανοίγεις ένα ίντερνετ καφέ στη γειτονιά και πλακώνονται εκεί να παίζουν παιχνίδια και τα κονομάς κιόλας. Διάλεξε ποιο σε βολεύει.
insomniaK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 TS, απαντώντας ειλικρινά: αναπαράξου! Θα βγεις πολλαπλά κερδισμένος.
status Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αφού δεν γκαρίζουν σε ώρες κοινής ησυχίας καλά είσαι, εμείς είχαμε ένα γείτονα και παραπονιόταν ότι η γειτονία είναι νεκροταφείο και ότι μόνο αμάξια περνάνε..ε πλάκωσαν 2-3 οικογένειές με πιτσιρίκια και έγινε ο χαμός, μετά στράβωνε για τις φωνές των παιδιών. Απόλαυσε το, κάποια μέρα θα κάνεις και δικό σου και θα παρακαλάς να γκαρίζει στον δρόμο παρά μέσα στο σπίτι.;ρ
Mvpgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Φίλε μου αναπαράγομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα, δεν είναι αυτό το θέμα. Πραγματικά δε μου αρέσει που γκρινιάζω γι'αυτό αλλά δεν είμαι ο μόνος. Οι μόνοι που δεν έχουν πρόβλημα στη γειτονιά είναι οι γονείς τους. Πέτυχα τις προάλλες μια γειτόνισσα στο ασανσέρ, της λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου, πολύ φωνάκλάς ο γιώργος. "Ναι μου λέει, ευτυχώς που τα απογεύματα φεύγει από το σπίτι και ηρεμώ" Της λέω γιατί δεν πάνε στο πάρκο. Α μου λέει, "εγώ δεν τα αφήνω, δεν έχω μπαλκόνι από κει και δε τα βλέπω" :X:X
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 να πας να παιξεις μαζι τους ποδοσφαιρο και να τους κανεις τακλιν να τους παρεις τα ποδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις