GothCreaper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αντιμετωπίζω ένα τρομερό πρόβλημα με το DVD μου! Ότι DVD-CD βάζω δεν το παίζει (στο παρελθόν όλα ήταν μια χαρά). Παραθέτω μια φωτογραφία τις γενικής κατάστασις του υπολογιστή. Με λίγα λόγια έχω Windows 7 64 bit το pc είναι καινούργιο και το είχα αγοράσει σχετικά ακριβά. Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο όποιου διάβασε τα παραπάνω.
rounsmith Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Για πάτα μια κατάργηση του dvd-rom από τις συσκευές και εγκατάσταση πάλι μπας και στρώσει.
rounsmith Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Έσχατη λύση , repair windοws , η το βάζεις να ψάχνει για Updates μέσω του windows Update , και ψάχνεις μήπως βρίσκει driver για το dvd-r. Δοκίμασε πρώτα το δεύτερο και αν δεν φτιάξει το πρώτο.
GothCreaper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Το έβαλα να ψάξει για updates αλλά τπτ. Όταν λες repair των Windows;
rounsmith Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Βάζεις το cd των Windows , και Bootareis από εκεί , αλλά αντί για εγκατάσταση κάνεις repair(σου βγάζει επιλογή).
GothCreaper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δεν έχω κάτι τέτοιο καθώς τα Windows ήταν εγκατεστημένα είδη...
rounsmith Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Επαναφορά συστήματος? Επειδή από ότι βλέπω είναι Notebook θα μπορείς να κάνεις επαναφορά συστήματος. Πάρε ένα backup τα αρχεία σου πριν το επιχειρήσεις. Επαναφορά από το πρόγραμμα της εταιρείας πάντα. Όχι μέσα από τα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα