thanospr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μολις εγκατεστισα τα ΧΡ στον παλιο μου υπολογιστη με SP3 και βγαζει μια μπαρα με ασπρες διακεκομενες γραμμες που αργει πολυ νε φορτισει και μετα βγαζει το σημα απο τα Windows XP και την μπλε μπαρα να φορτιζει.Ξερει κανεις πως φευγει η πρωτη μπαρα γιατι κανει 10 λεπτα...Η αν ξερει καποιος γιατι το κανει Παιδια εβαλα και τα drivers μηπως εφταιγαν αυτα αλλα τιποτα.Την βγαζει παλι.Αν την εβγαζε για λιγο δεν θα με πειραζε αλλα κανει πολυ ωρα.
άδικος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αν ανέβαζες μια φωτογραφία θα βοηθούσε να καταλάβουμε...
TheELF Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το κλασικό λέει που βλέπεις και όταν φορτώνεις ασφαλή λειτουργία.... Θάνο μήπως είναι τίγκα ο δίσκος σου και έκανες install χωρίς να σβήσεις τον δίσκο;;;
thanospr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Οχι εκανα διαμορφωση Εχει κανεις καμμια ιδεα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δοκιμασε να ενεργοποιησεις το /sos switch στο boot.ini, για να δεις εαν υπαρχει εμφανης καθυστερηση κατα το loading καποιου driver ή dll κατα την εκκινηση των windows.
thanospr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Τωρα που εκανα καποιες ενημερωσεις ανοιξε πιο γρηγορα.Υπαρχει περιπτωση να φταει ο σκληρος?Τον εχω 6 χρονια.Μηπως τα χει παιξει γι αυτο κολαει
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Τωρα που εκανα καποιες ενημερωσεις ανοιξε πιο γρηγορα.Υπαρχει περιπτωση να φταει ο σκληρος?Τον εχω 6 χρονια.Μηπως τα χει παιξει γι αυτο κολαει Nαι μπορει να εμφανιζει τετοια συμπεριφορα εξαιτιας του. Θα πρεπει να τον ελεγξεις για να βεβαιωθεις για την κατασταση του (Hard Disk Sentinel και diagnostics απο τη σελιδα του κατασκευαστη του)
thanospr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Παιδια πηγα σημερα να τον ανοιξω και δεν ανοιγε.Μου εβγαζε STOP: και κατι αλλα σε μια μπλε οθονη.Οι ram ειναι καλες.Τι μπορει να χει χαλασει?Υπαρχει περιπτωση να δουλευει ο επεξεργαστης αλλα να εχει καποιο προβλημμα η αν χαλασει δεν ανοιγει το PC?Εγω πιο πολυ για σκληρο σκεφτομαι.Γιατι και πριν το format μου εβγαζε σε μερικα προγραμματα οτι λειπουν αρχεια χωρις να κανω τιποτα και τις ταινιες δεν τις ανοιγε...Πειτε καμμια γνωμη για το τι μπορει να φταιει.Σας ευχαριστω Ο σκληρος μου ειναι western digital 2500KS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα