Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα προβληματακη στο υπολογιστη μου κανει ενα φορυβο τοτροφοδοτικο οταν ζοριζεται λιγο

εχω το coolermaster realpower 520W

Το πασχα περιπου το ειχα κανη ολο βυδες το κουτι για το του ενα case mod ας πουμε happy.gif

και το ειχα παει στο πλαισιο το τροφοδοτικο γιατι το εκανε και πιο παλια αλλα δεν υπειρχε καποιο θεμα στο τροπο λειτουργιας

και μου ειπαν πως δεν υπαρχει καποιο προβλημα και ο φορυβος ειναι απο αλλου

και τωρα εχω παρατηριση πως το κανει συνηχεια αυτο ο υπολογιστης

Πρεπει να τους το ξανα παω ;

θα μου πουν τα ειδια και το θεμα ειναι πως ο υπολογιστης ειναι κομματια κομματια απο διαφορα μαγαζια

Αν τους το παω ολοκληρο θα ετσι θα με χρεωσουν τιποτα παραπανω για ελενχο και του υπολιπου συστηματος ;

Δεν τους περνω τηλεφωνο γιατι θα νευριασω και πρεπει να διαβασω γιατι εχω εξεταστικη .

Υ.Σ. Ο θορυβος ειναι σπαστικος .

Υ.Σ. Το πηγα στο πλαισιο συντηγματος εκει οτι ειχα παει

και οτι αλλο τους ειχα παει κατι ηχεια μου ειπαν οτι ειναι ΟΚ

τα πηγα στο The Mall και μου τα αλλαξαν τα ηχεια :P ελεος το πλαισιο !!!!!

Το θεμα ειναι οτι βαριεμαι τρελα να το ξυλωνω παλι ολος των υπολογιστη .

Τι εχεται να πειτε ;

Δημοσ.

Εχεις σκεφτει να αλαξεις τον ανεμιστυρα του τροφοδιτκου σου; Μπορει η αιτια να ειναι ο ανεμιστηρας και να θελει αλαγμα γιατι κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα με κατι παρομοιο.

Δημοσ.

Εχεις σκεφτει να αλαξεις τον ανεμιστυρα του τροφοδιτκου σου; Μπορει η αιτια να ειναι ο ανεμιστηρας και να θελει αλαγμα γιατι κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα με κατι παρομοιο.

ναι αλλα ειναι στην εγγυηση δεν πρεπει να των αλλαξω εγω .

και εγω αυτο σκεφτομαι τετοιος θορυβος ειναι απο ανεμηστηρα

οχι απο πηνια και τετοια

Δημοσ.

ναι αλλα ειναι στην εγγυηση δεν πρεπει να των αλλαξω εγω .

και εγω αυτο σκεφτομαι τετοιος θορυβος ειναι απο ανεμηστηρα

οχι απο πηνια και τετοια

αν εισαι σίγουρος οτι ειναι ο ανεμιστήρας του psu λογικο ειναι γτ ειναι και καλοκαιρι και καπου ζοριζεται παραπανο.μπορει να το εχεις φορτωση πολυ και για αυτο τον λογο να ζεσταίνετε και να δουλευει ετσι ο ανεμηστηρας.αν ο θορυβος ειναι απο εκει.εγω σε ενα 600ρι cooler master ετσι εκανε ο ανεμιστήρας λογο φορτώματος.

Δημοσ.

ο ηχος απο πηνια ειναι πολυ ψιλος συνηθως.τι θορυβος ειναι?βαλε κοντα το αυτι σου και αφουγκρασου απο π ερχεται

Δημοσ.

πως μπορουμε να δουμε αν θελει αλλαγη ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου και αν αποφασισουμε να τον αλλαξουμε τι ειδους ανεμιστηρα χρειαζομαστε;

Δημοσ.

Αν ειναι θα βουλοσω των ανεστημα και θα το βαλω για λιγο να τρεξει full load

Και αν ειναι των αλλαξω μονος μου

πως μπορουμε να δουμε αν θελει αλλαγη ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου και αν αποφασισουμε να τον αλλαξουμε τι ειδους ανεμιστηρα χρειαζομαστε;

το μονο που πρεπει να κοιταξεις ειναι οι διαστασεις του

Δημοσ.

νομιζω ο ανεμηστηρας του τροφοδοτικου ειναι συγκολημενος στην πλακετα και οχι με βισμα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.οποτε ισως χρειαστεις κολητηρι

Δημοσ.

νομιζω ο ανεμηστηρας του τροφοδοτικου ειναι συγκολημενος στην πλακετα και οχι με βισμα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.οποτε ισως χρειαστεις κολητηρι

οχι ετσι ειναι ενωμενο

ε ενταξει αυτο ειναι το λιγοτερο τι σοοι ηλεκτρονικοι ειμαστε happy.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...