Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιποοοον...εχω το εξης προβλημα σε ενα pc το οποιο εχει το εξης...4 χρονια ακαθαριστο και ασυντιριστο με αποτελεσμα η θερμοκρασια της gpu λογο παλιας παστας να χτυπαει 75 βαθμους και 80 και κολλουσε το pc η αργουσε...ειχα βγαλει πιο παλια οοοτι σκονη ειχε και ειχε μεινει μονο η αλλγη παστας..λοιπον..ανοιξα την gpu..καθαρισα την παλια παστα απο το τσιπακι και την ψυκτρα με μια μπατονετα και εβαλα καινουργια...οταν ομως την κουμπωσα επανω...δεν εβγαζε τιποτα στην οθονη..ουτε καν το μπιπ...κοιταξα τα καλωδια κοιταξα τα παντα...καηκε? να δοκιμασω με μια αλλη γραφικων?

Δημοσ.

τις ram ουτε καν τις πειραξα..τις εβγαλα και τις 4 ram που ειχε μηηηπως και ακουσω το μπιιιιιιπ το συρτο αλλα τιποτα..και απο τοτε που εβαλα την παστα κανει το εξης..πατας να ανοιξει..δεινει ρευμα....μετα απο 3 δευτερολεπτα κλεινει....και μετα ξαναναβει μονος του..αλλα μετα δεν κλεινει...συνεχιζει χωρις οθονη

Δημοσ.

75 και 80 βαθμοί για μια κάρτα γραφικών δεν είναι κάτι υπερβολικό. Μην κρίνεις με τα δεδομένα των cpu. Κάτι άλλο έφταιγε που κολλούσε το pc, ίσως να είχε γενικά πρόβλημα η vga και αυτά ήταν το κύκνειο άσμα της. Δοκίμασε με μια άλλη για να σιγουρευτείς.

Δημοσ.

micos0000 μου φανηκανε σχετικα μεγαλοι οι βαθμοι οχι μονο λογω της παστας που ειχε να αλαχθει 4 χρονια..πχ η δικια μου εχει 48 βαθμους χωρις να κανω κατι...θα δοκιμασω αλλη και βλεπουμε

Δημοσ.

Κι εγω το ιδιο επαθα χωρις να βαλω παστα στην καρτα ομως.Αν η μητρικη εχει δευτερη υποδοχη για την καρτα δοκιμασε να την βαλεις εκει

Δημοσ.

δυστυχως δεν μπορεσα να βρω συμβατη καρτα γραφικων...ανεβαζω βιντεο στο youtube να σας δειξω τι κανει ακριβως μετα την διαδικασια της παστας

Δημοσ.

Είδαμε & το pc του φίλου ΚοΚοΡsOpSaRoS, ακούσαμε & το σκυλάκι του grin.png.

Λοιπόν. Βγάλε τη ψήκτρα του CPU, ξανά σωστά τη πάστα & κούμπωσε καλά τη ψήκτρα. Εκεί είναι το πρόβλημά σου γι'αυτό ανάβει & κλείνει. Δεν έχει πατήσει σωστά η ψήκτρα του.

(οι greektechreviewerz μας βάλαν σε μπελάδες laugh.gif)

Δημοσ.

χαχαχα συγκεκριμενα ειναι το σκυλακι του αδερφου μου :P κοιτα ρε θεε πρωτη φορα το παθαινω αυτο με το ρευμα :P ααααρα δεν φταιει η γραφικων...γιατι συνδεσα το καλωδιο και στην onboard και παλι τα ιδια...τσεκαρω το προβλημα και βλεπουμε :)

Δημοσ.

Εννοείται πως το πρόβλημα δεν είναι στη vga σου. Έλεγξε τη ψήκτρα & βεβαιώσου πως πάτησε σωστά όπως είπα.

Υπ'όψιν, μη το παρακάνεις με τη τοποθέτηση της πάστας γενικά γιατί έχεις αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Σε γενικές γραμμές μια μικρή ποσότητα στο κέντρο το cpu είναι αρκετή. Μη μπεις στη λογική του "απλώματος" με κάρτα κλπ...

Δημοσ.

Κάνε ένα Bios reset. Έχω κι εγώ τέτοιο θέμα μερικές φορές αλλά σε μένα γίνονται το πολύ 3 Loop Reboot και ξεκινάει κανονικά. Μια φορά που δεν ξεκίνησε έκανα Bios reset και άναψε το τιμημένο ;):P

Δημοσ.

χαχαχαχα και ομως aspida και clear cmos εκανα αλλα παλι τα ιδια το ριμαδι :P λοιπον..τωρα ξανακοιταζω την ψυκτρα απτην cpu και βλεπουμε :)

Εννοείται πως το πρόβλημα δεν είναι στη vga σου. Έλεγξε τη ψήκτρα & βεβαιώσου πως πάτησε σωστά όπως είπα.

Υπ'όψιν, μη το παρακάνεις με τη τοποθέτηση της πάστας γενικά γιατί έχεις αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Σε γενικές γραμμές μια μικρή ποσότητα στο κέντρο το cpu είναι αρκετή. Μη μπεις στη λογική του "απλώματος" με κάρτα κλπ...

πες μου ποσα ταματα θες να σου κανω ρε θεε πες μου :P εισαι αρχοντας! εγχειρηση επιτυχης! εφταιγε η ψυκτρα δεν πατουσε καλα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...