Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικών μου στο συστημα της υπογραφης. Θελω κατι καλυτερο απο την nvidia gts 250 (512) που εχω τωρα. σκεφτομαι για μεταχειρισμενη κι εχω σκοπο να διαθεσω μεχρι 100-120 εβρω. τι εχετε να μου προτεινετε? και τι πρεπει να δω στην καρτα γραφικων πριν καταληξω εννοω ταχητητα cpu/ram τι παιζει σημαντικοτερο ρολο? το pc το εχω κυριως για multitasking αλλα τωρα πλεον και για games για αυτο και σκεφτομαι να αλλαξω καρτα γραφικων.. θελω να αποφυγω να αλλαξω τροφοδοτικο.. οποτε πειτε μου εαν το συγκεκριμενο που εχω θα με καλυψει στην καρτα που θα μου προτεινετε.

Ευχαριστω προκαταβολικα. Φιλικα Κώστας. :)

Δημοσ.

οποτε μου λετε να παω σε Radeon hd 6870. Ati ειναι ιδια με την Saphire που μου εδειξε το skatopaido στο ποιο πανω link ?

Δημοσ.

ΑΤΙ είναι η κατασκευάστρια των GPU. H άλλη είναι η NVidia. Sapphire είναι η κατασκευάστρια της VGA. Όπως η Asus, MSI, Gainward, XFX κλπ.

Λίγο πολύ όλες οι υλοποιήσεις με την ίδια GPU ίδιες είναι. Γιαυτό παίρνεις την πιο φθηνή 6870 που θα βρεις (σαν αυτή που σου υπόδειξε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...