angelkiller Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικών μου στο συστημα της υπογραφης. Θελω κατι καλυτερο απο την nvidia gts 250 (512) που εχω τωρα. σκεφτομαι για μεταχειρισμενη κι εχω σκοπο να διαθεσω μεχρι 100-120 εβρω. τι εχετε να μου προτεινετε? και τι πρεπει να δω στην καρτα γραφικων πριν καταληξω εννοω ταχητητα cpu/ram τι παιζει σημαντικοτερο ρολο? το pc το εχω κυριως για multitasking αλλα τωρα πλεον και για games για αυτο και σκεφτομαι να αλλαξω καρτα γραφικων.. θελω να αποφυγω να αλλαξω τροφοδοτικο.. οποτε πειτε μου εαν το συγκεκριμενο που εχω θα με καλυψει στην καρτα που θα μου προτεινετε. Ευχαριστω προκαταβολικα. Φιλικα Κώστας.
skatopaido Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 http://www.mrsmith.gr/index.php/shop/product/view/408/4010361 .βαλε και αυτη που εχεις τωρα κανα 30αρι στις αγγελιες και εισαι μια χαρα θα παιζεις σχεδον ολα τα παιχνιδια στο τερμα
angelkiller Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 το τροφοδοτικο που εχω με καλυπτει για αυτην την καρτα?
ninos30 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 To PSU σου σε καλύπτει για οποιαδήποτε κάρτα. Μην σου πω για 2...
angelkiller Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 οποτε μου λετε να παω σε Radeon hd 6870. Ati ειναι ιδια με την Saphire που μου εδειξε το skatopaido στο ποιο πανω link ?
ninos30 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ΑΤΙ είναι η κατασκευάστρια των GPU. H άλλη είναι η NVidia. Sapphire είναι η κατασκευάστρια της VGA. Όπως η Asus, MSI, Gainward, XFX κλπ. Λίγο πολύ όλες οι υλοποιήσεις με την ίδια GPU ίδιες είναι. Γιαυτό παίρνεις την πιο φθηνή 6870 που θα βρεις (σαν αυτή που σου υπόδειξε)
angelkiller Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ok παιδια. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. λογικα αυριο θα κανω την αλλαγη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα