anetsos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδια... εχω ενα προβλημα και θελω αμεσα βοηθεια... μηπως ξερετε πως μπορω να κανω εγκατασταση σε windows .dmg αρχεια??
VidShark7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Νομίζω πως αυτό που θέλεις δεν γίνεται. Τα αρχεία με .dmg επέκταση είναι μόνο για Mac OS X...
anetsos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ναι αλλα χρειαζωμαι καποιον τροπο να bootarw το αρχειο για να το κανω εγκατασταση!!
basilis5 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ναι αλλα χρειαζωμαι καποιον τροπο να bootarw το αρχειο για να το κανω εγκατασταση!! Πρέπει να βρεις την αντίστοιχη έκδοση για windows Sent from my iPad using Insomnia
VidShark7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μπορείς να μας πεις τι ακριβώς αρχείο είναι;;
sneferu54 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Νομιζω οτι το magiciso τα ανοιγει. Sent from my iPhone using Insomnia
e-tic Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ένα αρχείο DMG το πιο πιθανό είναι οτι περιέχει πληροφορίες που απευθύνονται σε MacOS οπότε σε Windows δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν/εγκατασταθούν. Αν παρόλα αυτά θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μετατρέψεις το DMG αρχείο σε ISO και μετά είτε να το γράψεις σε ένα CD/DVD είτε να το φορτώσεις εικονικά με το Daemon tools. Αυτή η διαδικασία στα Windows γίνεται με το MagicISO, πληροφορίες εδώ. Επίσης μπορεί να γίνει και με το dmg2iso, πληροφορίες εδώ. Βέβαια, κατά τη δική μου άποψη, το καλύτερο είναι να αποφύγεις λύσεις τρίτων και να το κάνεις κατευθείαν σε ένα mac με μια απλή εντολή κονσόλας: >hdiutil convert /path/to/filename.dmg -format UDTO -o /path/to/savefile.iso
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα