alexhs gk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Γειά σας δεν ξέρω αμα καταλάβατε από τον τίτλο τι ακριβώς θέλω για αυτό το εξηγώ ακόμη μία φορά. Θέλω κάποια ωίντεο που έχω να τα ενώσω και να τα κάνω ένα βίντεο αλλά να μπορώ να επεξεργαστώ σε ποιό σημείο θα γίνει η ένωση και τα λοιπά. Αυτά, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
micos000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Για βασικά πράγματα δοκίμασε με το windows movie maker που έχεις ήδη στο pc. Βάλε και το ffdshow tryouts για να ανγνωρίζει επιπλέον μορφές. Αν δεν σε ικονοποιήσει δοκίμασε με το corel viedo studio ή το pinnacle ή το premiere elements. Κανένα όμως από αυτά (με εξαίρεση το wmm) δεν είναι δωρεάν.
alexhs gk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Για βασικά πράγματα δοκίμασε με το windows movie maker που έχεις ήδη στο pc. Βάλε και το ffdshow tryouts για να ανγνωρίζει επιπλέον μορφές. Αν δεν σε ικονοποιήσει δοκίμασε με το corel viedo studio ή το pinnacle ή το premiere elements. Κανένα όμως από αυτά (με εξαίρεση το wmm) δεν είναι δωρεάν. Οκ σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα