Duck Dodgers Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πείρα αυτό το smartphone το έχω εδώ και μια μέρα όταν το χρησιμοποιώ ανεβαίνει η θερμοκρασία αν το αφήσω λίγο επανέρχεται στα κανονικά του είναι φυσιολογικό?? έχει βγει κάποιος οδηγός για ροοτ και κάποια ρομ γιατί δεν έχω βρει τίποτα στο νετ? ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Aν του κανεις τρελη χρηση (αφου ειναι και πρωτες μερες) ειναι φυσιολογικο να παρουσιαζει αυξηση θερμοκρασιας. Το θεμα σου μεταφερεται στην Ενοτητα Mobile Software. Επισης, μην κανεις bump, οταν καποιος ξερει θα σου απαντησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Παιδιά έχω και άλλο πρόβλημα όταν προσπάθησα να αλλάξω ταπετσαρία το τηλ. πάγωσε και το έκλεισα με παρατεταμένα το κουμπί για το power on/off και από τότε όταν το ανοίγω πάει στην lock screen πριν βάλω το πιν αλλά εκεί η οθόνη δεν ανταποκρίνεται μονό αν πιέσω το κουμπί του power on/off κλειδώνει η οθόνη! τι να κάνω?? το τηλ. το πείρα την παρασκευή και δεν το έχω rootαρι!! και τώρα που το ξανά άνοιξα βγάζει το σήμα της μοτορόλα και πάλι τα ίδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Χμμμ περιεργα προβληματα. Βαλτο παλι πισω στο κουτι του και πηγαινε το για αντικατασταση. Μην ασχοληθεις περαιτερω, ιδιαιτερα αφου λες πως δεν ανταποκρινεται η οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 όταν το πάω να πάρω την sd από μέσα?? να ζητήσω αντικατάσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αν η καρτα ειναι δικη σου φυσικα αφαιρεσε την. Αν την ειχε δωρο η συσκευη, αφησε την μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 οκ για την sd για την αντικατάσταση τι να κάνω να τους πω να μου δώσουν καινούργιο η όχι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Eννοειται καινουριο. Αυτο σημαινει αντικατασταση αλλωστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα