bougos08 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 να μου φτιαξει flash video περιπου 20 δευτερολεπτων σαν και το flash στο παρακατω site Www.priceyourmeal.com Μεγιστο ποσο 200€ περισσοτερα info κατ ιδιαν μεσω pm
thanocaster Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δε θες προγραμματιστή γι αυτό, γραφίστα θες.
p8grs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Γεια σου φιλε μου αν θες εχω ενα πολυ καλο φιλο~συμφοιτητη μου που ειναι παρα πολυ καλος σε αυτο που ζητας εχει δουλεψει και σε διαφορες πολυ γνωστες ιστοσελιδες και περιοδικα. Αν ενδιαφερεσε στειλε μου pm να σου στειλω το κινητο του να τα πειτε και να συζητησετε και την τιμη.
bougos08 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δε θες προγραμματιστή γι αυτό, γραφίστα θες. Οκ.γραφιστα.εχεις να μ προτεινεις καποιον λοιπον;
giannischr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δε ξέρω αν ψάχνεις ακόμα εγώ ασχολούμαι με flash/actionscript και θα μπορουσα να στο κανω.
Swinrrr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Θα το έκανα αυτό , αλλά βλέπω έφυγε το ψάρι?αν όχι Here i am!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα