No_MeRcY Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αμα εμενα μεσα στην πολη θα το σκεφτομουν ( η αν εκανα πανω απο 15.000χλμ το χρονο) .. τωρα και το βενζινοκινητο δεν θα καιει πολυ (ειναι και 6ταχυτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αμα εμενα μεσα στην πολη θα το σκεφτομουν ( η αν εκανα πανω απο 15.000χλμ το χρονο) .. τωρα και το βενζινοκινητο δεν θα καιει πολυ (ειναι και 6ταχυτο) το οτι ειναι 6ταχυτο δεν σημαινει οτι δεν καιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No_MeRcY Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ναι το ξερω, αλλα γενικα λεω σαν αυτοκινητο δεν εχει μεγαλη καταναλωση! βγαινει πολυ ακριβο το diesel.. ασε που συμφωνω σε αυτο που ειπε ο φιλος στην πρωτη σελιδα: "είμαι της άποψης πως ποτέ δεν αγοράζουμε κάτι με δόσεις -δάνειο αν δεν υπάρχει λόγος ανάγκης. ειδικά αυτή την εποχή " θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ναι το ξερω, αλλα γενικα λεω σαν αυτοκινητο δεν εχει μεγαλη καταναλωση! βγαινει πολυ ακριβο το diesel.. ασε που συμφωνω σε αυτο που ειπε ο φιλος στην πρωτη σελιδα: "είμαι της άποψης πως ποτέ δεν αγοράζουμε κάτι με δόσεις -δάνειο αν δεν υπάρχει λόγος ανάγκης. ειδικά αυτή την εποχή " θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο! εμα για αυτο και εγω προτεινα κανε λιγο υπομονη και μαζεψε και τα υπολοιπα και παρτο η στην χειροτερη μιλα με γονεις κλπ να βαλουνε στην ακρη τα 4κ ευρω διαφορα π.χ και να τα κανουνε με δοσεις. ωστε και αμα χρειαστεις για οτιδηποτε θεμα υγειας κλπ να τα εχεις καβατζα αλλα θα εχεις και 100% τα λεφτα του αυτοκινητου στην ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No_MeRcY Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Θα το σκεφτω γιατι οντως η βενζινη εχει φτασει 1.70 ! αλλα δεν ξερω , δεν εχω οδηγησει ποτε μου diesel, ουτε εχει παρει καποιος φιλος μου, βγαζει και αρκετο θορυβο το μοτερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Θα το σκεφτω γιατι οντως η βενζινη εχει φτασει 1.70 ! αλλα δεν ξερω , δεν εχω οδηγησει ποτε μου diesel, ουτε εχει παρει καποιος φιλος μου, βγαζει και αρκετο θορυβο το μοτερ! θορυβο? δεν νομιζω τακη.. ειδικα σε ιταλικο-γερμανικο. σχεδον δεν ακουγεται..ασε στο θεμα ροπης. εσυ θα εισαι με 3η στην ανηφορα με 4 ατομα και θα ανεβαινεις χαλαρος και ο αλλος με την βενζινα θα ειναι στο ανεβα κατεβα ταχυτητα ..!!!!! φιλε συμφερει το πετρελαιο μονο ακουσε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 για ριξε μια ματια τοτε σε off road στυλ Pajero Κλπ τι κανουνε τοσα χρονια στο rallye acropolis Κλπ τι γινεται με τα evo subaru Kλπ.. αυτο ειναι αγωνιστικο φιλε μου. οχι 1 ferrari . μην συγκρινεις τωρα τα ιταλικα με τα ιαπωνικα. απλα τα ιταλικα-γερμανικα εχουν φινετσα. τα ιαπωνικα απλα εχουνε καρδια.(δλδ μηχανη για οσους δεν καταλαβαινουν.) σε off road σου ειπα lancia integrale οποιος ξερει απο αυτοκινηση καταλαβαινει και μου αναφερεις μονο off road εγω σου λεω σε ολα τα ειδη off road on road formula ο ιταλος εχει βγαλει απιστευτα αυτοκινητα και εχει σπασει απιστευτα ρεκορ.ο ιαπωνας τα τελευταια χρονια εχει ανεβει και εχει κανα 2 αντε 3 πολυ καλα αυτοκινητα ο ιταλος εχει ιστορια γιαυτο σου λεω για DNA οχι το ξαφνικο μπαμ του ιαπωνα. ps οντως τα ντισελατα ροπαρουν παρα πολυ και ειναι πολυ οικονομικα αν μπορουσα και εγω τωρα ντισελ θα επαιρνα αν μπορεις χτυπατο και μην σε απασχολει ο θορυβος ουτε που θα το ακους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No_MeRcY Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Βενζινα θα παρω τελικα! θα κανω πολυ αργη αποσβεση (3κ παραπανω για να παρω diesel) και δεν εχω και τα παραπανω 3κ ουτε θελω να παρω δοσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Βενζινα θα παρω τελικα! θα κανω πολυ αργη αποσβεση (3κ παραπανω για να παρω diesel) και δεν εχω και τα παραπανω 3κ ουτε θελω να παρω δοσεις! αργη αποσβεση θα κανεις αν κανεις λιγα χιλιομετρα αλλα και σε ενα χρονο να κανεις αποσβεση πιστευω σε συμφερει αν εχεις σκοπο να κρατησεις το αμαξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 καλυτερα ντιζελ θα ευχαριστιεσαι περισσοτερο τις βολτες σου και η πραγματικη καταναλωση του ντιζελ ειναι πιο κοντα στην ονομαστικη σε σχεση με της βενζινης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα