No_MeRcY Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ρωτησα και φιλους μου με ιταλικα αυτοκινητα (fiat punto & fiat punto sporting) δεν τους εχεις βγαλει κανενα σοβαρο προβλημα , και μου λενε οτι ολα ειναι θεμα της συντηρησης που κανεις στο αμαξι και στον τροπο οδηγησης! τωρα οσο για τα υπολοιπα , μαλλον θα αποκλεισω alfa romeo 147 λογω κυβισμου και αλογων και θα παω μαλλον σε fiat σαν μαρκα. κοιταζω τωρα για punto sporting , grande punto , και ισως bravo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 εγω λεω κοιτα τπτ σε colt 1.3-1.1 Που ειναι οικονομικα και εχουνε νευρο. αλλιως αμα θες ποιο γρηγορο κανενα colt czt... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ρωτησα και φιλους μου με ιταλικα αυτοκινητα (fiat punto & fiat punto sporting) δεν τους εχεις βγαλει κανενα σοβαρο προβλημα , και μου λενε οτι ολα ειναι θεμα της συντηρησης που κανεις στο αμαξι και στον τροπο οδηγησης! τωρα οσο για τα υπολοιπα , μαλλον θα αποκλεισω alfa romeo 147 λογω κυβισμου και αλογων και θα παω μαλλον σε fiat σαν μαρκα. κοιταζω τωρα για punto sporting , grande punto , και ισως bravo. ακριβως εκτος αν δεν κανεις καθολου συντηρηση και εχεις απαιτησεις να μην βγαλει ζημια ε τοτε παιρνεις ιαπωνα αλλα σαν το design ιταλου και την αγωνιστικη φιλοσοφια δεν βρισκεις. εγω ψηφιζω για το grande. ps εχεις σκεφτει καθολου το 500αρακι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No_MeRcY Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ωραιο και το colt αλλα σαν εμφανιση μου αρεσει καπως περισσοτερο το grande.. το 500αρακι φιλε τασο ειναι πολυ μικρο για τα γουστα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Χάλασε ο καταλύτης πριν την ώρα του και η αντιπροσωπεία ήθελε 1500Ε. οταν λες ''χαλασε'' ο καταλυτης; μηπως χτυπησε πουθενα η τρανταχθηκε δυνατα ενω ηταν ζεστος; γιατι εκει δεν φταιει ο καταλυτης. επισης...δεν εχω ακουσει αντιπροσωπεια να ζηταει 1500 ευρω για καταλυτη, ουτε καν για αυτοκινητα που ειναι ενα σωμα με την πολλαπλη εξοδου των καυσαεριων @topistarter για fiat, περα απο τα κλασσικα που θα κοιταξεις οπως σε ολα τα αυτοκινητα...σε fiat θα εξαντλησεις την αυστηροτητα σου να μην εχει την παραμικρη υποψια προβληματος το ηλεκτρικο τιμονι. αλλιως με το καλημερα θα πληρωνεις ζημια μερικα κατοσταρικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 οταν λες ''χαλασε'' ο καταλυτης; μηπως χτυπησε πουθενα η τρανταχθηκε δυνατα ενω ηταν ζεστος; γιατι εκει δεν φταιει ο καταλυτης. επισης...δεν εχω ακουσει αντιπροσωπεια να ζηταει 1500 ευρω για καταλυτη, ουτε καν για αυτοκινητα που ειναι ενα σωμα με την πολλαπλη εξοδου των καυσαεριων Δε χτύπησε πουθενά. Μάλλον ελαττωματικός(όπως μας είπαν) αλλά και εκτός εγγύησης αφού είχαμε περάσει τα χλμ. Η ζημιά έχει γίνει κάποια χρόνια πριν οπότε δεν αποκλείεται να είχαν βγάλει και τίποτα άλλο μαζί(δεν είχα ασχοληθεί και ιδιαίτερα με το θέμα). Το τελικό κόστος πάντως τόσο ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No_MeRcY Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ο Μηχανικος που θα το κοιταξει δεν θα το δει και αυτο ?? κατι αλλο.. επειδη το αμαξι δεν θα ειναι στο ονομα μου, τι τεκμηριο εχει ενα 14αρι 6ετιας ? ( και εκτος απο το κλασσικο τεκμηριο υπαρχει και καποιο προσθετο τεκμηριο που εχει να κανει με την συντηρηση του αυτοκινητου?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ακριβως εκτος αν δεν κανεις καθολου συντηρηση και εχεις απαιτησεις να μην βγαλει ζημια ε τοτε παιρνεις ιαπωνα αλλα σαν το design ιταλου και την αγωνιστικη φιλοσοφια δεν βρισκεις. εγω ψηφιζω για το grande. ps εχεις σκεφτει καθολου το 500αρακι?? ε οχι και αγωνιστικη φιλοσοφια ο ιταλος ρε αγορινα μου μην τρελαθουμε τωρα. design οκ αλλα οχι και αγωνιστικη φιλοσοφια..το ξεχεσαμε λιγο το θεμα εδω περα με το συμπαθειο κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ε οχι και αγωνιστικη φιλοσοφια ο ιταλος ρε αγορινα μου μην τρελαθουμε τωρα. design οκ αλλα οχι και αγωνιστικη φιλοσοφια..το ξεχεσαμε λιγο το θεμα εδω περα με το συμπαθειο κιολας. to DNA του ιταλου ναι ειναι αγωνιστικο αν δεις κινητηρες κορυφαιους που εχει βγαλει busso TS πχ και τ αβραβεια που εχει σαρωσει για πολλες συνεχομενες χρονιες σε αγωνες πχ lancia integrale alfa romeo junior alfa 155 καλα για φεραρι τι να πω θα καταλαβεις οτι εχει αγωνιστικο DNA .ξεφυγαμε συγγνωμη απο τοπικ σταρτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 to DNA του ιταλου ναι ειναι αγωνιστικο αν δεις κινητηρες κορυφαιους που εχει βγαλει busso TS πχ και τ αβραβεια που εχει σαρωσει για πολλες συνεχομενες χρονιες σε αγωνες πχ lancia integrale alfa romeo junior alfa 155 καλα για φεραρι τι να πω θα καταλαβεις οτι εχει αγωνιστικο DNA .ξεφυγαμε συγγνωμη απο τοπικ σταρτερ για ριξε μια ματια τοτε σε off road στυλ Pajero Κλπ τι κανουνε τοσα χρονια στο rallye acropolis Κλπ τι γινεται με τα evo subaru Kλπ.. αυτο ειναι αγωνιστικο φιλε μου. οχι 1 ferrari . μην συγκρινεις τωρα τα ιταλικα με τα ιαπωνικα. απλα τα ιταλικα-γερμανικα εχουν φινετσα. τα ιαπωνικα απλα εχουνε καρδια.(δλδ μηχανη για οσους δεν καταλαβαινουν.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 delete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No_MeRcY Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Πω ποσο ομορφο ειναι το Grande punto τελικα , sporting 6ταχυτο , πορτοκαλι (αλλα το ζωντανο το μεταλλικο) ( ) , η μαυρο Μαλλον αποφασισα τελικα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 αφου σου αρεσουν τα fiat αμα μπορεις τσιμπα κατι τετοιο Link με λιγο υπομονη παραπανω βεβαια να μαζεψεις την διαφορα αλλα θα βγεις σε βαθος χρονου λογο επειδη ειναι πετρελαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No_MeRcY Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ξεφευγει αρκετα.. αφου να φανταστεις στην αρχη ειμουν να παρω ενα απλο punto sporting με 3κ~ περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ξεφευγει αρκετα.. αφου να φανταστεις στην αρχη ειμουν να παρω ενα απλο punto sporting με 3κ~ περιπου μην το λες οτι ξεφευγει.. σκεψου οτι θα γεμιζεις ντεποζιτο με λιγοτερα λεφτα απο οτι με την βενζινη και θα κανεις περισσοτερα χιλιομετρα. περιπου 1 ντεποζιτο diesel πανω κατω για να καταλαβεις κανεις 800-1200 χιλιομετρα αναλογα. μοντελο αναλογα ντεποζιτο κλπ. σε βενζινη ειναι αστα να πανε. σκεψου παντως και αυτη την προοπτικη. θα σε συμφερει για το μελλον.για εμενα αμα κινησε μεσα στην πολη κανε υπομονη μαζεψε λιγα παραπανω η αμα μπορεις αντε να τα βαλεις γραμματια τα υπολοιπα 4-5κ ευρω ποσα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα