veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Στο pc 2 έχω υψηλές θερμοκρασίες κατά την γνώμη μου.Πάστα έχω αλλάξει και τα καλώδια είναι πολύ τακτοποιημένα.Γιατιί έχω αυτές τις θερμοκρασίες?Ανεβάζω κάποιες φωτώ από το κουτί , την πάστα που έβαλα κτλ.Η πάστα που έβαλα είναι η akas 455
Sarandis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Σχετικά με την κάρτα, normal μου φαίνεται, είναι φουρνάκι η συγκεκριμένη. Δοκίμασε να της φτιάξεις ένα profile για το ανεμηστήρι απο το afterburner. Για το cpu δεν ξέρω μιας και δεν είχα ποτέ κάποιον core2.
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Σχετικά με την κάρτα, normal μου φαίνεται, είναι φουρνάκι η συγκεκριμένη. Δοκίμασε να της φτιάξεις ένα profile για το ανεμηστήρι απο το afterburner. Για το cpu δεν ξέρω μιας και δεν είχα ποτέ κάποιον core2. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Όσο αναφορά την κάρτα οι θερμοκρασίες αυτές είναι με το fan στο 100%
Aspidas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Για την CPU είναι κανονικές οι θερμοκρασίες για την εποχή. Και εγώ κάπου εκεί είμαι και σε Full load πάει στους 67~.
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Για την CPU είναι κανονικές οι θερμοκρασίες για την εποχή. Και εγώ κάπου εκεί είμαι και σε Full load πάει στους 67~. Πάω να δοκιμάσω το cpu να δω πόσο θα φτάσει παίζοντας race drive grid
Sarandis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Όσο αναφορά την κάρτα οι θερμοκρασίες αυτές είναι με το fan στο 100% Βλέπω έχεις τις ίδιες κάρτες και στα 2 pc. Βλέπεις μεγάλη διαφορά μεταξύ τους;
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το pc1 το πήρε ο αδερφός μου και δεν θυμάμαι τι θερμοκρασία είχε.Πάντως το pc1 έχει πιο μεγάλο κουτί και η κάρτα έχει διαφορετική ψύξη.Όταν μιλήσουμε θα τον ρωτήσω και θα σας πω. Μετά από λίγη ώρα game οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή είναι:value->73 min ->55 max.->75 Πως τις βλέπετε?
mohic4n Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μιας και το κουτι ειναι σε καλη κατασταση, τοτε δε μπορεις να κανεις κατι παραπανω. Οι θερμοκρασιες που εχεις ειναι φυσιολογικες για stock ψυχτρα. Δοκιμασε να βαλεις και αλλη παστα, οπως επισης και αν δεν εχεις μπροστα fan να προσθεσεις ενα. Αν εχεις ηδη, κοιτα μην εχει μαζεψει στρωμα σκονης αναμεσα στη προσοψη και το fan και δεν αφηνει να περασει αρκετος αερας για να κανει ρευμα. Αν και παλι δεν γινει τιποτα, τοτε πας για αλλαγη ψυχτρας, αν σε gaming καταστασεις εχεις κλεισιματα του υπολογιστη.
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μιας και το κουτι ειναι σε καλη κατασταση, τοτε δε μπορεις να κανεις κατι παραπανω. Οι θερμοκρασιες που εχεις ειναι φυσιολογικες για stock ψυχτρα. Δοκιμασε να βαλεις και αλλη παστα, οπως επισης και αν δεν εχεις μπροστα fan να προσθεσεις ενα. Αν εχεις ηδη, κοιτα μην εχει μαζεψει στρωμα σκονης αναμεσα στη προσοψη και το fan και δεν αφηνει να περασει αρκετος αερας για να κανει ρευμα. Αν και παλι δεν γινει τιποτα, τοτε πας για αλλαγη ψυχτρας, αν σε gaming καταστασεις εχεις κλεισιματα του υπολογιστη. Θα τα κοιτάξω όλα αυτά που είπες.Ευτυχώς σε gaiminh δεν έχω κλεισίματα στο pc. μέχρι 25ευρώ τι ψύχτρα να αγοράσω?
Neptous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Η θερμοκρασία που δίνει η intel για τον συγκεκριμένο cpu είναι στους 100 άρα απο εκεί και πάνω θα υπάρχει θέμα !!! http://ark.intel.com...-800-MHz-FSB%29
veteranos123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 πείτε μου καμιά ψύκτρα μέχρι 25 ευρώ. Και κάτι offtopic.Για gaming σε ανάλυση 1280χ1024 η ati randeon hd 4850είναι καλή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα