GiwrgosP- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ειχα 2 σκληρους στο pc μου που και στους 2 ειχα windows 7,ομως εβγαλα τον εναν. Τωρα ομως μου βγαζει 2 επιλογες για windows 7 σε καθε boot και ειναι ενοχλητικο να πρεπει να επιλεγω καθε φορα που ανοιγει ο υπολογιστης τι να ανοιξει. Υπαρχει τροπος να το σβησουμε το ενα;
Αλκης K. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 πας ΕΚΤΕΛΕΣΗ πληκτρολογησε msconfig και στην καρτελα που θα σου ανοιξει πας ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.Εκει θα σου εχει 2 εγγραφες λειτουργικων.σβησε την δευτερη και εισαι ο.κ
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Στο πρωτο λεει Windows 7 (\Windows): Προεπιλεγμενο λειτουργικο συστημα και στο 2ο λεει Windows 7 (C:\windows): Τρεχον λειτουργικο συστημα.. Σιγουρα σβηνω το δευτερο;
Αλκης K. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 εγω αυτο εσβησα σε ιδιο προβλημα και ολα καλα.στο boot ποιο διαλεγεις ?? το πρωτο η το δευτερο στη σειρα ??
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 To 2o διαλεγω.. Ευχαριστω για την βοηθεια.. Ειδα πως μονο στο πρωτο αφηνει να κανουμε διαγραφη και αυτο πατησα. Επιτελους το pc ανοιγει "μονο" του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα