elkarakas-g4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 γεια σας. ειμαι καινουριος εδω. εχω καποια dvd και θελω να τα κανω σε avi για να τα εχω στο pc μου και μπορει να τα ανεβασω σε σαιτ. εχω ψαξει πολυ.εχω κατεβασει πολλα προγραμματα. εχω δει παρα πολλα βιντεακια. εχω δοκιμαση το Autogk. επειδη τα dvd εχουν 2 ηχους. θελω να περασω και τους 2 ηχους στο avi. απο οσα προγραμματα εχω δοκιμαση. μονο to Autogk μπορει να βαλει μεσα και τους 2 ηχους. τα dvd που ειχανε 4.35 gb χωρητικοτητα τα εκανα avi 1.9gb. με καλη ποιοτητα πιστευω. ομως εχω και καποια dvd με χωρητηκοτητα 6 gb. τα εκανα avi 2.5 gb αλλα εχουν χασει πολη σε ποιοτητα. μπορειτε να μου προτεινετε μια καλυτερη λυση απο το aytogk (αν υπαρχει) γιατι οπως ειπα οσα αλλα εχω δει δεν μπορουσανε να βαλουν και τους 2 ηχους μεσα σε avi.
sargio01 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δοκίμασε με το Free DVD Video Converter. Προσοχή: έλεγχε κατά την εγκατάσταση το τί σου προτείνει να εγκατασταθεί παράλληλα με το πρόγραμμα! Κοινώς, ξετίκαρε όλες τις προτάσεις πλήν του προγράμματος κάθε αυτού...
TheELF Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μπορείς να κάνεις την μετατροπή με όποιο πρόγραμμα θες και να προσθέσεις τον δεύτερο ήχο με κάποιο πρόγραμμα muxing,για avi π.χ. με το AviDemux2 στο μενού audio->secondary track...
elkarakas-g4 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 καπιος να με βοηθηση ρε παιδια. κανω dvdrip με autogk και σε dvd με 5.7 gb το κανω dvdrip σε 1.9gb και εχει χαλια ποιοτητα. πως το κανουν οι αλλοι σε 4.5 gb dvd να το κανουν 700mb και να εχει τελεια ποιοτητα. ασ βοηθηση καπιος αναλυτικα να πει τι να κανω.
TheELF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αν έχεις επιλεγμένο το dual pass δεν δικαιολογείται να έχει χάλια ποιότητα. Πάντως με λάθος τρόπο το άρχισες ολόκληρο το επιχείρημα,αφού τα θες για να τα ανεβάζεις στο νετ καλό θα ήταν να τα έκαμνες mkv με h264 π.χ. με το Free make Video Converter για ευκολία ή με το Handbrake όπως είπα δεν χρειάζεται αν σε νοιάζει ο ήχος μπορείς να τον εισάγεις μετά ή ατόφιο ή αφού τον μετατρέψεις και αυτόν για να κερδίσεις χώρο. Έτσι θα έχεις πολύ καλύτερο ρυθμό ποιότητας/μεγέθους.
elkarakas-g4 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 σε ευχαριστω πολυ TheELF. εικονα χωρις απωλεια. τωρα μπορεις να μου πεις πω ακριβως βαζω κανω επεξεργασια τον 2ο ηχο του dvd (να ειναι ιδιος με τον 1ο ηχο στο matroska) και πως τον περναω μεσα στο ματροσκα για να εχω 2 ηχους?? λιγο αναλυτικ.... ευχαριστω και παλι θα χασω ποιοτητα εικονας με την ενσωματωση 2ου ηχου η δεν επηρεαζει. ( δενυπαρχει προγραμμα που κανει mkv αρχεια με 2 ηχους για να μην υπαρχει αυτη η ταλαιπωρια)
TheELF Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Σου απάντησα στο νέο θέμα που έκανες,αφού το είδα πρώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα