KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 λοιποοοον...εχω το εξης προβλημα σε ενα pc το οποιο εχει το εξης...4 χρονια ακαθαριστο και ασυντιριστο με αποτελεσμα η θερμοκρασια της gpu λογο παλιας παστας να χτυπαει 75 βαθμους και 80 και κολλουσε το pc η αργουσε...ειχα βγαλει πιο παλια οοοτι σκονη ειχε και ειχε μεινει μονο η αλλγη παστας..λοιπον..ανοιξα την gpu..καθαρισα την παλια παστα απο το τσιπακι και την ψυκτρα με μια μπατονετα και εβαλα καινουργια...οταν ομως την κουμπωσα επανω...δεν εβγαζε τιποτα στην οθονη..ουτε καν το μπιπ...κοιταξα τα καλωδια κοιταξα τα παντα...καηκε? να δοκιμασω με μια αλλη γραφικων?
mohic4n Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μηπως ξεχασες να συνδεσεις το καλωδιακι του fan πανω στη VGA? Με τι καθαρισες την παστα?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 οχι τα εχω ολα συνδεμενα..,με καθαρη μπατονετα..ουτε οινοπνευμα ουτε τιποτα...απο τοτε που αλλαξα την παστη μου κανει ενα κουφο με το ρευμα..ανεβαζω βιντεο στο youtube να δειξω τι εννοω...συνδεσα το καλωδιο στην onboard καρτα αλλα παλι τα ιδια.. https://www.youtube.com/watch?v=O0YWThB0zd0&feature=plcp https://www.youtube.com/watch?v=R5KdPUt_yHU&feature=plcp οριστε και τα βιντεο...οτι μπορεσα εκανα
mohic4n Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Φαινεται οτι παει να ξεκινησει και κατι δε διαβαζει σωστα και κανει επανεκιννηση. Δοκιμασε να βγαλεις VGA και RAM και να τα ξαναβαλεις. Αν και παλι δεν γινει κατι, τοτε δοκιμασε μονο με ram να δεις αν ακους beep code VGA errors και το αντιστροφο, μονο VGA για ram beep code errors. Δοκιμασε να κανεις και ενα bios reset, μπορει να εφαγε σκαλωμα το BIOS...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 αδερφε λυθηκε το προβλημα..δεν επαθε τιποτα η γραφικων...δεν εκανε καλη επαφη η ψυκτρα της cpu και αυτο εφταιγε ειχα κανει και clear cmos αλλα δεν εγινε κατι..ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα