Konstantinos7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, Έχω το εξής πρόβλημα με το router μου (βλ. τίτλο). Κάθε λίγες ώρες (3-4), κ ενώ δεν κατεβάζω τίποτα, κολλάει με αποτέλεσμα να μην έχω πρόσβαση στο ίντερνετ κ να χρειάζεται να το κάνω επανεκκίνηση. Το έχω πάνω κάτω από τον Οκτώβριο του 2011. Κάποιες υποψίες για το τι μπορεί να φταίει; Εδώ είναι και μια φωτό με τα στοιχεία της γραμμής μου: Περιμένω συμβουλές, Ευχαριστώ.
sargio01 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέσω της HOL δεν απέκτησες τη συσκευή; Αν ναι, κάνε ένα τηλεφώνημα στην εταιρία. Αν δεν λύνεται το θέμα τηλεφωνικά και χρειάζεται παρέμβαση τεχνικού, θα σου στείλουν έναν χωρίς χρέωση. Είμαι συνδρομητής στη HOL και εκμεταλεύομαι αυτό το χαρακτηριστικό. Πρόσεχε όμως, να μην ζητήσεις εσύ τεχνικό(θα στον χρεώσουν σ' αυτή τη περίπτωση-δεν δίνεις μετρητά, σου προσθέτουν το κόστος στον επόμενο λογαριασμό του τηλεφώνου), περίμενε να το προτείνουν αυτοί(σ' αυτή την περίπτωση, έρχεται δωρεάν).
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 τα χαρακτηριστικα σου ειναι μια χαρα για 6mbit που εχεις.απο εκει και περα.σβηνει καποιο λαμπακι η οχι στο ρουτερ?σε πεταει απο το ιντερνετ η καθυστερει?παιζεις με ασυρματο η με καλωδιο?με αλλο computer εχεις το ιδιο προβλημα?δοκιμασες με αλλο ρουτερ??
tstavrou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Κοιταξε τα logs του router. Εκει θα γραφει. Ειναι στο status κατω κατω αν θυμαμαι καλα. Με το restart σβηνονται να ξερεις. Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 επισης καποια στιγμη γυρνατο σε 24 αρα .εχεις αρκετα καλη γραμμη και αξιζει αν θες παραπανω ταχυτητα.
Konstantinos7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέσω της HOL δεν απέκτησες τη συσκευή; Αν ναι, κάνε ένα τηλεφώνημα στην εταιρία. Αν δεν λύνεται το θέμα τηλεφωνικά και χρειάζεται παρέμβαση τεχνικού, θα σου στείλουν έναν χωρίς χρέωση. Είμαι συνδρομητής στη HOL και εκμεταλεύομαι αυτό το χαρακτηριστικό. Πρόσεχε όμως, να μην ζητήσεις εσύ τεχνικό(θα στον χρεώσουν σ' αυτή τη περίπτωση-δεν δίνεις μετρητά, σου προσθέτουν το κόστος στον επόμενο λογαριασμό του τηλεφώνου), περίμενε να το προτείνουν αυτοί(σ' αυτή την περίπτωση, έρχεται δωρεάν). Ναι μέσω της HOL. Δεν ήθελα να τους πάρω τηλ. ακόμη σε περίπτωση που είναι κάτι απλό κ δεν το ήξερα. τα χαρακτηριστικα σου ειναι μια χαρα για 6mbit που εχεις.απο εκει και περα.σβηνει καποιο λαμπακι η οχι στο ρουτερ?σε πεταει απο το ιντερνετ η καθυστερει?παιζεις με ασυρματο η με καλωδιο?με αλλο computer εχεις το ιδιο προβλημα?δοκιμασες με αλλο ρουτερ?? Συνδέομαι ασύρματα με το router, μετα απο 3-4 ώρες χρήσης, δεν έχω ιντερνετ (βγάζει το κλασσικό κίτρινο τριγωνάκι στην γραμμή εργασιών) και όταν κοιτάω το router το Online είναι κόκκινο. Δοκίμασα κ με αλλόν υπολογιστή (laptop, ασύρματα) αλλά κ πάλι το ίδιο. Με άλλο router δεν δοκίμασα γιατί δεν έχω. Κοιταξε τα logs του router. Εκει θα γραφει. Ειναι στο status κατω κατω αν θυμαμαι καλα. Με το restart σβηνονται να ξερεις. Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App Δεν τα κοίταξα τα logs γιατί εκέινη την στιγμή "τα παίρνω" κ το κάνω restart κατευθείαν επισης καποια στιγμη γυρνατο σε 24 αρα .εχεις αρκετα καλη γραμμη και αξιζει αν θες παραπανω ταχυτητα. Προσ το παρόν είμαι καλά με την 6αρα. Θα το έχω στο νού μου πάντως.
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ναι μέσω της HOL. Δεν ήθελα να τους πάρω τηλ. ακόμη σε περίπτωση που είναι κάτι απλό κ δεν το ήξερα. Συνδέομαι ασύρματα με το router, μετα απο 3-4 ώρες χρήσης, δεν έχω ιντερνετ (βγάζει το κλασσικό κίτρινο τριγωνάκι στην γραμμή εργασιών) και όταν κοιτάω το router το Online είναι κόκκινο. Δοκίμασα κ με αλλόν υπολογιστή (laptop, ασύρματα) αλλά κ πάλι το ίδιο. Με άλλο router δεν δοκίμασα γιατί δεν έχω. Δεν τα κοίταξα τα logs γιατί εκέινη την στιγμή "τα παίρνω" κ το κάνω restart κατευθείαν Προσ το παρόν είμαι καλά με την 6αρα. Θα το έχω στο νού μου πάντως. καταρχην δοκιμασε με καλωδιο.β.παραξενο να σβηνει το Online.το εχεις pppoe/llc το ρουτερ?κανονικα ναι δεν φταιει το ασυρματο αλλα φταιει οτι σβηνει το Online>απλα ελεγα να δοκιμασεις με καλωδιο μηπως μια στο εκατομμυριο το wireless κατι κανει και ριχνει το Online.αλλιως ναι η κατι φταιει στην γρμαμη που εχεις πολυ καλα χαρακτηριστικα και δεν δικαιολογειται διοτι εκει θα εχανες και συγχρονισμο η μετα πλεον φταιει το ρουτερ. απλα στο ειπα λιγο Off topic αυτο για την 24 αρα.
sargio01 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Χρησιμοποιώ τον τεχνικό(το ίδιο συμβουλεύω όλους όσους μαθαίνω πως είναι συνδρομητές στη HOL), κατά πρώτο λόγο επειδή μου προσφέρει τη δυνατότητα η εταιρία και κατά δεύτερο, για να νιώθουν την ανάγκη να τον διατηρούν στη θέση του(εφόσον θα υπάρχει κίνηση) :P. Σύν το ότι ενδέχεται να τσιμπάει και κανά μπουρμπουάρ που και που (απο 'μένα όταν πχ είναι η κοπέλα μου μπροστά -πλάκα κάνω), απο κάποιον που έχει τη δυνατότητα!
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Χρησιμοποιώ τον τεχνικό(το ίδιο συμβουλεύω όλους όσους μαθαίνω πως είναι συνδρομητές στη HOL), κατά πρώτο λόγο επειδή μου προσφέρει τη δυνατότητα η εταιρία και κατά δεύτερο, για να νιώθουν την ανάγκη να τον διατηρούν στη θέση του(εφόσον θα υπάρχει κίνηση) . Σύν το ότι ενδέχεται να τσιμπάει και κανά μπουρμπουάρ που και που (απο 'μένα όταν πχ είναι η κοπέλα μου μπροστά -πλάκα κάνω), απο κάποιον που έχει τη δυνατότητα! α.οκ αλλα να χρησιμοποιεις τον τεχνικο για ψιλου πηδημα αστα να πανε. β.εχω δει ατομα που με το παραμικρο λενε τεχνικο αλλα πολλοι απο αυτοι εχουν πληρωσει και τον τεχνικο του παροχου επειδη πχ ηταν θεμα του Pc τους και μετα τον τεχνικο για το pc.γιατι οταν ο παροχος τους ελεγε ειναι θεμα pc αυτοι ελεγαν οχι θεμα δικο σας. γ.κινηση για τον τεχνικο υπαρχει μην αγχωνεσαι.σε ολες τις εταιρειε οι τεχνικοι ειναι λιγοι και συνηθως απολυουν ατομα που δεν ειναι τεχνικοι και που ειναι σε ποστα που εχουν αυτοματοποιηθει.γ2.και να μην τρεχει σε σενα ο τεχνικος θα τρεξει αλλου βεβαια.τεχνικος και να μην εχει ραντεβου δεν παιζει.ας ειναι καλα ο οτε με τα τελεια καλωδια του.το προβλημα θα ειναι οταν γινει το vdsl.θα μειωθουν αρκετα τα προβληματα.τωρα για μπουρμουαρ εχουν κοπει δια ροπαλου αυτα.αν πριν στα 10 ατομα εδινε ο ενας τωρα στα 100 ατομα θα δωσει ο ενας.και εκει κριση
sargio01 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 α.οκ αλλα να χρησιμοποιεις τον τεχνικο για ψιλου πηδημα αστα να πανε. β.εχω δει ατομα που με το παραμικρο λενε τεχνικο αλλα πολλοι απο αυτοι εχουν πληρωσει και τον τεχνικο του παροχου επειδη πχ ηταν θεμα του Pc τους και μετα τον τεχνικο για το pc.γιατι οταν ο παροχος τους ελεγε ειναι θεμα pc αυτοι ελεγαν οχι θεμα δικο σας. γ.κινηση για τον τεχνικο υπαρχει μην αγχωνεσαι.σε ολες τις εταιρειε οι τεχνικοι ειναι λιγοι και συνηθως απολυουν ατομα που δεν ειναι τεχνικοι και που ειναι σε ποστα που εχουν αυτοματοποιηθει.γ2.και να μην τρεχει σε σενα ο τεχνικος θα τρεξει αλλου βεβαια.τεχνικος και να μην εχει ραντεβου δεν παιζει.ας ειναι καλα ο οτε με τα τελεια καλωδια του.το προβλημα θα ειναι οταν γινει το vdsl.θα μειωθουν αρκετα τα προβληματα.τωρα για μπουρμουαρ εχουν κοπει δια ροπαλου αυτα.αν πριν στα 10 ατομα εδινε ο ενας τωρα στα 100 ατομα θα δωσει ο ενας.και εκει κριση α) Καλά, δεν είπα και για ψίλου πήδημα , εξάλλου περιμένοντας να μου προτείνουν αυτοί, μοιραία θα έρθει ο τεχνικός μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται. β) Αυτοί είναι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι "ξερόλες"! Στη δουλειά μου να δείς τι γίνεται :lol: γ) την ιδιαιτερότητα αυτή, δεν την είχα σκεφτεί όσον αφορά τις απολύσεις... και δεν ήξερα ότι η κίνηση στον συγκεκριμένο τομέα είναι σταθερά αυξημένη. δ) Για το μπουρμπουάρ(που δεν είναι πόλη της Γαλλίας), εννοούσα αυτούς που έχουν τη δυνατότητα. Αν δηλαδή καθιερώναμε την αφιλοκερδή λύση και προωθούσαμε πρώτα αυτή, πλέον η πιθανότητα να πάει τεχνικός σε άνθρωπο που μπορεί οικονομικά να στηρίξει το μπουρμπουάρ, θα μειωνόταν ακόμα περισσότερο.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 α) Καλά, δεν είπα και για ψίλου πήδημα , εξάλλου περιμένοντας να μου προτείνουν αυτοί, μοιραία θα έρθει ο τεχνικός μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται. β) Αυτοί είναι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι "ξερόλες"! Στη δουλειά μου να δείς τι γίνεται :lol: γ) την ιδιαιτερότητα αυτή, δεν την είχα σκεφτεί όσον αφορά τις απολύσεις... και δεν ήξερα ότι η κίνηση στον συγκεκριμένο τομέα είναι σταθερά αυξημένη. δ) Για το μπουρμπουάρ(που δεν είναι πόλη της Γαλλίας), εννοούσα αυτούς που έχουν τη δυνατότητα. Αν δηλαδή καθιερώναμε την αφιλοκερδή λύση και προωθούσαμε πρώτα αυτή, πλέον η πιθανότητα να πάει τεχνικός σε άνθρωπο που μπορεί οικονομικά να στηρίξει το μπουρμπουάρ, θα μειωνόταν ακόμα περισσότερο. α.ναι πραγματι η εταιρεια θα στειλει οταν χρειαζεται και δεν μπορει να βγει λυση τηλεφωνικα η οταν καποιος οδυρεται β.παντα υπηρχαν παντα υπαρχουν απλα καποιοι εχουν πληρωσει τα 60 αρια τους για ασκοπημετακινηση τεχνικου και ηρεμησαν. γ.γενικως οι τεχνικοι θα τρεχουν οσο υπαρχει adsl και παιζει με τον χαλκο του οτε.σιγουρα αν γινουν ολα vdsl τοτε πραγματι βλεπω να φτανουν και στο σημειο να διωχνουν τεχνικους αφου το μισο κομματι θα ειναι οπτικη ινα.απλα οι τεχνικοι μετα θα μπλεκουν πιο πολυ με την καλωδιωση του σπιτιου.πολλα ποστα μπορει να τα αυτοματοποιησεις να γινονται μεσα απο καποιο προγραμμα κτλ αλλα ο τεχνικος ειναι τεχνικος.και βεβαια δεν ειναι μονο το adsl αλλα και τα Hot spot και οι οπτικες ινες και τα μισθωμενα κτλ. με το δ.με μπερδεψες αλλα οκ.πραγματι παντως τα φιλοδωρηματα εκει εξω εχουν μειωθει υποχρεωτικα λογω κρισης ειτε εχουν κοπει.δηλαδη ο κοσμος η δεν θα δωσει καθολου η θα δωσει λιγοτερο.αυτο ισχυει παντου βεβαια ακομα και σε καφετεριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα