Antwni Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα με την μητρική μου!!Βάζω στη θέση του μπροστινού fan το καλώδιο και μετά δεν ανοίγει η οθόνη μόνο ο υπολογιστής λειτουργει(δεν μπαίνει bios)...Κάτι βραχυκυκλώνει??Δεν έχω καταλαβει....Έχεε εσείς καμιά ιδέα τι μπορει να συμβαίνει?? Ααα ξέχασα να πω ότι τελικά το fan το σύνδεσα με το τροφοδοτικό...
Antwni Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 το δοκιμασες χωρις καλωδιο? Χωρίς καλώδιο είπα ότι παίζει...μόνο όταν το βάζω δεν δουλεύει...
Antwni Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μια έχει για το μπροστά fan...ναι 3πινο είναι... Το πίσω δουλεύει
Antwni Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ε αλλαξε και εσύ τον ανεμηστήρα! Μα το ανεμιστηράκι παίζει μέσω τροφοδοτικού...
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 εσυ εχεις βαλει το φανακι στο τροφοδοτικο η στην φυσα της μητρικης?
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 πρεπει να εχει 3 καλωδια αρα το ανεμηστηρι ενα μαυρο ενα κοκκινο και αλλο ενα (νομιζω ειναι γειωση) βαζεις το κοκκινο στο κοκκινο η κιτρινο υποδοχεα απο το molex και το μαυρο στο αντιστοιχο μαυρο υποδοχεα.δεν πρεπει να ακουμπανε μεταξυ τους τα κωλωδιακια αλλιως εχει βραχυκυκλωμα.αυτο κανεις και παρολα αυτα δεν αναβει?
άδικος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 πρεπει να εχει 3 καλωδια αρα το ανεμηστηρι ενα μαυρο ενα κοκκινο και αλλο ενα (νομιζω ειναι γειωση) βαζεις το κοκκινο στο κοκκινο η κιτρινο υποδοχεα απο το molex και το μαυρο στο αντιστοιχο μαυρο υποδοχεα.δεν πρεπει να ακουμπανε μεταξυ τους τα κωλωδιακια αλλιως εχει βραχυκυκλωμα.αυτο κανεις και παρολα αυτα δεν αναβει? Προσοχή εδώ! Τα χρώματα στο 3πινο του ανεμιστήρα δεν αντιστοιχούν απόλυτα στα χρώματα του psu. Μαύρο = γείωση, Κόκκινο = +12VDC, Κίτρινο = σήμα ταχυμέτρησης (στροφές ανεμιστήρα). Στο psu ισχύει: Μαύρο = γείωση, Κόκκινο = +5VDC, Κίτρινο = +12VDC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα