sphinxgr Δημοσ. Δευτέρα στις 11:19 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:19 πμ 15 ώρες πριν, Ideak είπε Καλησπερα. Ειμαι σε 3 οροφο σπιτι,μενω στον πρωτο οροφο,απο πανω εχω διαμερισμα που βρισκεται στα τουβλα ακομα (τα παραθυρα του ειναι μισοκλεισμενα προχειρα με σανιδες)και πανω απο αυτο το διαμέρισμα εχω ταρατσα(εχει μονωθει). Ελεγα να κανω θερμοπροσοψη σε εμενα και να βαλω κουφωματα ενεργειακα θερμοδιακοπτομομενα. Θα εχω θεμα υγρασιας μεσα στο σπιτι λογω οτι ο επανω οροφος ειναι ετσι? Να διευκρινησω οτι δεν θα ηθελα να κανω τις εργασιες και μετα να καταληξω να ειμαι με εναν αφυγραντηρα μερα νυχτα. Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας Αν πληρώνεις εσυ κ δεν εισαι με πρόγραμμα, ξεκίνα με κουφωματα. θα δεις τεραστια διαφορά, αν αυτά που έχεις τώρα είναι 30+ ετών και δεν ειναι ενεργειακά. Ότι κ μόνωση να βάλεις , η πλακα απο πάνω θα έχει μεγάλες απώλειες ενεργειας. Το ευτυχές είναι ότι δεν είναι εκτεθειμένη.
Ideak Δημοσ. Δευτέρα στις 11:56 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:56 πμ Ευχαριστω πολυ! Ναι εγω πληρωνω. Οποτε μετα τα κουφωματα το θεμα ειναι η μονωση του πανω οροφου. Σωστα? Γιατι ο απανω οροφος με τα τουβλα θεωρητικως για εμενα ειναι εκτεθειμενος.
basilisgate13 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:10 μμ καλησπερα, δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα τι γνωμη εχετε για την ανακλαστική μόνωση περιμετρικά ;
Ideak Δημοσ. Δευτέρα στις 03:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:28 μμ (επεξεργασμένο) Α δεν το γνωριζα καθολου. Διαπνεει ο τοιχος με αυτου του ειδους τη μονωση?ειδα και για την ενεσιμη μονωση. Καποια πληροφορια? Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από Ideak
Doubt Δημοσ. Δευτέρα στις 04:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:18 μμ 3 ώρες πριν, basilisgate13 είπε καλησπερα, δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα τι γνωμη εχετε για την ανακλαστική μόνωση περιμετρικά ; Αυτή με το αλουμίνιο λες; δεν κάνεις τίποτα με 5 χιλιοστά πάχος, αυτά είναι για να τα βάζεις πίσω από σώματα καλοριφέρ. 1
basilisgate13 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Στις 17/2/2025 στις 4:18 ΜΜ, Doubt είπε Αυτή με το αλουμίνιο λες; δεν κάνεις τίποτα με 5 χιλιοστά πάχος, αυτά είναι για να τα βάζεις πίσω από σώματα καλοριφέρ. αν εχεις γειτονα που ειναι κακοριζικος κα ιδεν σε αφηνει να κανεις μονωση ψαχνεις οτι μπορεις σε λυσεις
Doubt Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 ώρες πριν, basilisgate13 είπε αν εχεις γειτονα που ειναι κακοριζικος κα ιδεν σε αφηνει να κανεις μονωση ψαχνεις οτι μπορεις σε λυσεις Δεν έχει καθόλου μόνωση το δικό σου; τούβλο - αέρας - τούβλο σύστεμ;
Ideak Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Αν λες για μενα εχει οτι χτιζοταν στο 1970. Τώρα κοιταω και για την ενεσιμη μονωση. Αν κ εχω μπερδευτει με ολα αυτα
Doubt Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 ώρα πριν, Ideak είπε Τώρα κοιταω και για την ενεσιμη μονωση Αυτό θα έλεγα κι εγώ, για να λες 1970 ή δεν έχει τίποτα ή έχει μια "φλούδα" 3 εκατοστά ανάμεσα στους τοίχους. Αν έχεις και "χωνευτά" κουφώματα άστα να πάνε.. χειρότερα δεν γίνεται.
Raki-meze Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 42 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν έχεις και "χωνευτά" κουφώματα άστα να πάνε.. Νομίζω δεν γίνεται εφαρμογή ενέσιμης μόνωσης σε περίπτωση χωνευτών κουφωμάτων, σωστά; Πρέπει να αλλαχτούν πρώτα τα κουφώματα σε ανοιγόμενα και μετά να γίνει η παρέμβαση.
Doubt Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Raki-meze είπε Νομίζω δεν γίνεται εφαρμογή ενέσιμης μόνωσης σε περίπτωση χωνευτών κουφωμάτων, σωστά; Πρέπει να αλλαχτούν πρώτα τα κουφώματα σε ανοιγόμενα και μετά να γίνει η παρέμβαση. Στους τοίχους που μπαίνουν μέσα τα κουφώματα δεν γίνεται φυσικά, στους υπόλοιπους γίνεται κανονικά. Αν μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις σε ανοιγόμενα, όταν γίνει το ξεμοντάρισμα των χωνευτών μπαίνει μονωτικό μέσα πχ πετροβάμβακας και μετά μπαίνουν τα κουφώματα, οπότε είναι κομπλέ ο τοίχος, δεν χρειάζεται ούτε ενέσεις ούτε υπόθετα. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Doubt 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα