sdim Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Για να καταλάβω: Προσπαθείς να τρέξεις το DVD των Windows μέσα από Linux; Σαφώς και δεν γίνεται. Σου περιέγραψα πιο πάνω τι να κάνεις.
paul_beat Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 πιο πανω λες περνας windows αυτο πως το κανω???Εχω μονο εναν σκληρο δισκο
sdim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Αφού φτιάξεις ένα partition σε NTFS, εκεί θα επροσπαθήσεις να εγκαταστήσεις τα 7. Σε 'μένα δεν δούλεψε παλιότερα, οπότε (επειδή είχα 2 δίσκους) ξεκούμπωσα τον έναν με το Linux και τα 7 εγκαταστάθηκαν. Σε 'σένα που έχεις ένα δίσκο, θα φορμάριζα μέσα από το Linux όλο το δίσκο σε NTFS, θα έτρεχα το DVD των Windows 7, θα εγκαθιστούσα τα Windows, και μετά θα μπούταρα το live DVD του Linux (Mint, εδώ) και πηγαίνοντας να κάνω install, θα επέτρεπα στον installer ή να χρησιμοποιήσει κομμάτι από το partition των Windows, ή να κάνω εγώ ένα partition ext4 (μέσα από τον Mint installer) και εκεί να εγκαταστήσω το Mint. Όλα τα παραπάνω λειτούργησαν για το δικό μου pc. Δεν ξέρω αν θα γίνει έτσι στο δικό σου, οπότε αν το κάνεις, είναι με δική σου ευθύνη.
paul_beat Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 δεν με ενδιαφερουν και παρα πολυ τα linux γιατι εχω δουλεια με τα 7 θα κανω δοκιμη αυτο που λες....ευχαριστω
paul_beat Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Φιλε εκανα wipe ολο το σκληρο με το προγραμμα nuke boot που περασα σε ενα cd(5 ωρες και κατι παρακαλω!!!) και μετα αφου το λαπτοπ δεν ειχε operating system εβαλα τα windows...για ασφαλεια εβαλα και σε ενα μικρο partition τα maya...Να σαι καλα αδερφε για τις συμβουλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα