Προς το περιεχόμενο

Linux mint με windows 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα μικρο προβλημα και θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε.

Λοιπον εχω ενα λαπτοπ και μεσα του εχω περασμενα τα linux mint 13 maya αλλα τωρα μου εδωσε ενας γνωστος μου ενα cd με τα windows 7 64bit και θα ηθελα να βαλω αυτα ή τουλαχιστον dual boot....Δυστηχως ομως οταν βαζω το cd στην αρχη αλλα οταν εχει ανοιξει πληρως το συστημα δεν ανοιγει τιποτα...Τι πρεπει να κανω για να ανοιξει το installer??Δεν εχει προβλημα το cd αλλα δεν το ανοιγει επιτιδες!!! το linux. Eυχαριστω

Δημοσ.

το εχω κανει αυτο αλλα το μονο που κανει ειναι να περιμενει λιγο και να βγαζει μαυρη οθονη....Μηπως θα μπορουσα να διαγραψω τα linux και μετα να περασω τα 7?

Δημοσ.

Έχω το ίδιο πρόβλημα. Έχω linux mint 13 και προσπαθώ να περάσω τα windows 7 και τίποτα, είτε κολλάει στο windows loading, είτε δεν ανοίγει την επιφάνεια εργασία για την εγκατάσταση.

Έχω κάνει άπυρες φορές format τον υπολογιστή μου και dual boot με ubuntu. Αλλά τώρα με τα linux mint έχω πρόβλημα. Δοκίμασα δύο cd ( ακόμα και αν ξέρω πως και το ένα είναι μια χαρά ) αλλά δεν έγινε τίποτα.

Δημοσ.

εμενα δεν μου ανοιγει καθολου και δεν εχω κανει format....μαλλον αν βαλω ububtu και με το win loader λες να κανει τιποτα?

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα, μου βγάζει καμιά φορά μια παύλα και μένει εκεί...

Δεν ξέρω αν γίνει τίποτα. Σου προτείνω να περιμένεις καμιά απάντηση μπας και βρεις λύση μην μήνης και χωρείς pc :P

Δημοσ.

ναι γιατι δεν εχω προβλημα με τα linux απλα θελω να βαλω στα 7 για να κανω root στο κινητο μου :P τουλαχιστον να μπορουσα να το κανω dual boot

Δημοσ.

Εγώ θέλω τα Windows για games! :-(

Όπως και να έχει ελπίζω κάποιος να δώσει καμιά απάντηση η να βρούμε καμιά λύση γιατί θα τρελαθώ με αυτό το θέμα...

Δημοσ.

υπαρχει 2ος δισκος για τα 7αρια ?? εαν ειναι ενας ο δισκος υπαρχει 2ο παρτιτιον για να γινει εγκ/ση σε αυτον ??

δεν μπορεις στο ιδιο partition να κανεις εγκ/ση και linux και 7

εαν υπαρχει 2ο partition ή 2ος δισκος δοκιμαστε με αλλο dvd (αλλη εκδοση 7,oχι να γραψετε την ιδια εκδοση σε αλλο dvd)

Δημοσ.

δηλαδη αν κανω καποιο partition μεσα στα linux υπαρχει καποια ελπιδα???(δν ειναι χωρισμενος ο σκληρος,ειναι 250 gb ολα στο linux)

Δημοσ.

Ακόμη κι αν δεν κάνεις partition, μπουτάρεις από το DVD των Windows (μέσα απ' το BIOS) και μπορείς να εγκαταστήσεις 7άρια, αλλά αυτό γίνεται μόνο αν έχεις δεύτερο σκληρό μέσα, και αν ξεκουμπώσεις το δίσκο που έχει το Linux. Έτσι το έκανα παλιότερα, δεν μπορούσαν να εγκατασταθούν τα 7άρια παρά μόνο αν φορμάριζα το δίσκο με το Linux σε NTFS.

Από τότε, αν πρέπει να εγκαταστήσω Windows μετά από Linux (κανονικά πρώτα Windows πρέπει και μετά Linux, κυρίως για λόγους σωστής εγκατάστασης Grub), ξεκουμπώνω το Linux, περνάω Windows στον άλλο δίσκο, και μετά κάνω επανεγκατάσταση Grub, που δεν είναι του παρόντος θέματος.

Αν έχεις μόνο ένα δίσκο, περνάς Windows, τρέχεις το live DVD του Mint μετά, και στην εγκατάσταση, μέσω του εργαλείου κατατμήσεων του Mint Installer, μπορείς να κάνεις partition δίπλα στα Windows, όπου να εγκαταστήσεις το Mint σύστημά σου, ή και να δώσεις τον εναπομείναντα χώρο από τα Windows για την εγκατάσταση του Mint.

Δημοσ.

Αυτο ειναι ομως το κακο δεν καταλαβαινει με τιποτα το windows installer το mint...καποια αλλη εκδοση των linux θα μπορουσε να αντιληφθει το dvd?

Δημοσ.
Αυτο ειναι ομως το κακο δεν καταλαβαινει με τιποτα το windows installer το mint...καποια αλλη εκδοση των linux θα μπορουσε να αντιληφθει το dvd?

Δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Δημοσ.

θελω να πω οτι τα λινουξ δεν ανοιγου το cd με τα installer των windows...ελεγα μηπως καμια αλλη εκδοση τυπου ubuntu,fedora δεν μου εβγαζε τετοιο προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...