Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί αν δεν τα καθαρίσεις σχολαστικά τι θα γίνει? φούρνος?? :devil:

μην είμαστε υπερβολικοί

το δικό μου το pc που το έχω 11 χρόνια ζήτημα αν το έχω καθαρίσει με τη σκούπα όπως προανέφερα 2-3 φορές.

και οι θερμοκρασίες ήταν σχεδόν φυσιολογικές.

Και το αμάξι σου μπορεί να μην το πηγαίνεις στα προκαθορισμένα ραντεβού για service και να μην σου έχει πάθει τίποτα, δεν σημαίνει όμως ότι κάνεις και το σωστό. Όλα αυτά ανήκουν στην πρόληψη και όχι στην θεραπεία. Αν γίνει κάτι είναι αργά. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν μία φορά, ειδικά με το PSU που μπορεί να πάρει κι άλλα μαζί του αν πεθάνει (που εύχομαι να μην σου τύχει ποτέ), και μετά ανοίγεις ένα θέμα εδώ που να λέει: "Το PC μου πλέον δεν ανάβει, τι να κάνω?" (όχι εσύ, γενικά μιλάω).

Και δεν χρειάζεται να είναι όλα άσπρο/μαύρο (λειτουργεί/δεν λειτουργεί). Σου είπα δικό μου παράδειγμα χθεσινό που με τον καθαρισμό της σκόνης από το radiator κέρδισα 25 βαθμούς σε CPU stress. Μακροπρόθεσμα λες να μην κέρδισα? ;)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάπου στην μέση από την ψύχωση και τον σταρχιδισμό βρίσκεται η ''αλήθεια'' παιδιά.

+1000

Αν κάνεις τα παρακάτω κάθε 3μηνο είσαι λίγο υποχόνδριος. Μια φορά το εξάμηνο ή ακόμα και τον χρόνο και είσαι παραπάνω από εντάξει. Εξαρτάται φυσικά και το "περιβάλλον εργασίας".

Εγώ απλά ήθελα να τονίσω ότι με συσκευή που "ρουφάει" δεν μπορείς να έχεις καλά αποτελέσματα. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Αυτό και τίποτα παραπάνω

Δημοσ.

Ειναι υποκειμενικο τελικα πως θα καθαρισεις το pc.

Με πινελακι μπορεις να ξεσκονησεις τις κουβερτες που εχουνε δημιουργηθει και με μια σκουπα να τις ρουφηξεις,δεν καθαριζεται καλα το τροφοδοτικο οπως αναφερθηκε.

Με πιεστικο απο βενζιναδικο αμα δεν προσεξεις και εισαι αρχαριος μπορεις να ξηλωσεις απο smd πανω στο board μεχρι και πυκνωτες,ο αερας ενδεχεται να εχει υγρασια και ψυχει αποτομα το board,αμα εχει δουλεψει πριν απο 10-15 λεπτα και ειναι ζεστο,γεια σας τα λεμε.Εαν φυσηχθουν με λυσσα και μανια οι ανεμιστηρες μπορει ευκολα να καψει τις εξοδους των ανεμιστηρων.

Η καλυτερη λυση μαλλον ειναι blower το οποιο εχει μεγαλυτερο ανοιγμα αερα και κανει καλη δουλεια σε ολα τα σημεια.

Το πιστολακι της μαμας δεν εχει την δυναμη να σπρωξει ουτε μυρμηγκια,δεν εχει νοημα να χρησιμοποιειται οχι για τον ζεστο αερα ,αλλα γιατι δεν κανει τιποτα.Τα board για να επισκευαστουν τα chipset προθερμενονται στους 220 βαθμους κελσιου,η ζεστη απο το πιστολακι θα τα πειραξει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...