Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά με τι να τα καθαρίσω?

Φίλε μου αν μπορείς να διαθέσεις κανά 20άρικο,ορίστε η λύση http://www.insomnia.gr/topic/445930-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B2ormann-muller-500w-q1f-28/ (έχει και το praktiker σ'αυτά τα λεφτά,αν σε βολεύει)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου αν μπορείς να διαθέσεις κανά 20άρικο,ορίστε η λύση http://www.insomnia.gr/topic/445930-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B2ormann-muller-500w-q1f-28/ (έχει και το praktiker σ'αυτά τα λεφτά,αν σε βολεύει)

Θα προτιμούσα αν δεν χρειαζόταν να δώσω χρήματα και για αυτό. :rolleyes: Λογικά θα βάλω το πιστολάκι στο χλιαρό για να πάρω τα εμφανή όπως είχα πει και μετά με το πινέλο τις γωνίες.

Δημοσ.

καλησπέρα

η καλύτερη λυση ειναι το κοφλερ απο το βενζινάδικο

και στην περίπτωση που εχει νερο βαλε μια πετσέτα μπροστά στο στόμιο για να συγκράτηση την υγρασία

Δημοσ.

Χρόνια χρησιμοποιώ Blower και τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το παρακάτω.

http://www.krausmann.gr/products/product/?product=27&lang=en

Καθαρίζω το PC μία φορά το μήνα μπλοκάροντας τους ανεμιστήρες για να μην γυρνάνε και φυσάω σχεδόν με τη μέγιστη ισχύ.

Επειδή κάθετε σκόνη που κολλάει από την υγρασία, χρησιμοποιώ στο τέλος νωπό Vitex. Το σκουπίζω με ένα στεγνό πανί και για περίπου 15-20 λεπτά το αφήνω να στεγνώσει από τυχόν υγρασία που έχει μείνει.

Αν η σκόνη είναι σε μεγάλη ποσότητα κολλημένη στα Parts, αναγκάστηκα με οδοντόβουρτσα για τις μικρές επιφάνειες και με πινέλο για τις μεγαλύτερες πριν το φυσήξεις με Blower. Ακόμα και για μεγαλύτερες, αν είναι κολλημένη η σκόνη, ίσως χρειαστεί και σε αυτές οδοντόβουρτσα.

http://www.youtube.com/watch?v=X3hvOLK-HRA

Δημοσ.

Και γιατι να μην βαλει απλα σκουπα;; :)

Εγω εβαλα τη σκουπα και οχι καθαρισε, γυαλισε κυριολεκτικα...

Και εγώ το είχα σκεφτεί αυτό. λες να κάνει δουλειά?

Δημοσ.

με χλιαρο αερα δεν εχεις προβλημα.ζεστο ειναι επικυνδινο αλλα χλιαρο οχι.απλα βαλε καποιο στομιο που να συγκεντρωνει τον αερα για καλητερη αποδοση.το καλυτερο βεβαια ειναι αυτο π παν τα παιδια για το βενζιναδικο

Δημοσ.

Πινέλο και ηλεκτρική σκούπα μαζί, θα τινάζεις τη σκόνη με το πινέλο και θα έχεις ταυτόχρονα δίπλα την ηλεκτρική να την ρουφάει

Δημοσ.

Στην προηγούμενη σελίδα αναφέρθηκα σε σκούπα με σίγουρα αποτελέσματα μιας και την προηγούμενη βδομάδα έτσι καθάρισα το PC (εννοείται βέβαι πως έβγαλα την ψύκτρα).

Δουλειά δεν θα κάνεις με πινέλο και σκούπα αν το PC είναι κάπως έτσι. :P

http://www.youtube.com/watch?v=diCvsKmDsng

Δημοσ.

Και δεν μου λετε ρε καλόπαιδα, εσείς που χρησιμοποιείτε οτιδήποτε ρουφάει και όχι φυσάει, το PSU κυρίως (που είναι το σημαντικότερο που πρέπει να καθαριστεί από σκόνες) και κάτω από τους ανεμιστήρες της VGA πως τα καθαρίζετε? Κάτω από την MB και ανάμεσα στο σασί πως? Ανάμεσα από τα πλαστικά της πρόσοψης? Στα κρυφά σημεία ανάμεσα στα 5,25 και 3,5 drive bays (που δεν μπαίνει ούτε στυλό εκεί όχι σκούπα)?

Αν δεν έχετε blower, μια επίσκεψη στο βενζινάδικο είναι σωτήρια. Και προκαλώ όποιον θέλει να το γλύψει με πινέλο και σκούπα και να πάει μετά μια βόλτα από ένα να δει τι θα βγάλει :)

Εντωμεταξύ δάσκαλε που δίδασκες... (εγώ είμαι αυτός), αφού άλλαξα 3 διαφορετικές πάστες λόγω υψηλών θερμοκρασιών για να χρονίσω την CPU μου πάνω από τα 4.5 (3570K), αποφάσισα να λύσω το radiator από τους ανεμιστήρες για να το καθαρίσω, και κέρδισα 20-25 βαθμούς (από +100 σε Prime πήγε ~78) :confused: Τι σου κάνει λίγο airflow, ε?...

Δημοσ.

ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι? :P Εγώ που έχω πιστολάκι που ρίχνει κρύο αέρα σβήνω το πσ και απλώς αρχίζω να φυσάω μέχρι να φύγουν οι σκόνες???

Δημοσ.

Και δεν μου λετε ρε καλόπαιδα, εσείς που χρησιμοποιείτε οτιδήποτε ρουφάει και όχι φυσάει, το PSU κυρίως (που είναι το σημαντικότερο που πρέπει να καθαριστεί από σκόνες) και κάτω από τους ανεμιστήρες της VGA πως τα καθαρίζετε? Κάτω από την MB και ανάμεσα στο σασί πως? Ανάμεσα από τα πλαστικά της πρόσοψης? Στα κρυφά σημεία ανάμεσα στα 5,25 και 3,5 drive bays (που δεν μπαίνει ούτε στυλό εκεί όχι σκούπα)?

Αν δεν έχετε blower, μια επίσκεψη στο βενζινάδικο είναι σωτήρια. Και προκαλώ όποιον θέλει να το γλύψει με πινέλο και σκούπα και να πάει μετά μια βόλτα από ένα να δει τι θα βγάλει :)

Εντωμεταξύ δάσκαλε που δίδασκες... (εγώ είμαι αυτός), αφού άλλαξα 3 διαφορετικές πάστες λόγω υψηλών θερμοκρασιών για να χρονίσω την CPU μου πάνω από τα 4.5 (3570K), αποφάσισα να λύσω το radiator από τους ανεμιστήρες για να το καθαρίσω, και κέρδισα 20-25 βαθμούς (από +100 σε Prime πήγε ~78) :confused: Τι σου κάνει λίγο airflow, ε?...

γιατί αν δεν τα καθαρίσεις σχολαστικά τι θα γίνει? φούρνος?? :devil:

μην είμαστε υπερβολικοί

το δικό μου το pc που το έχω 11 χρόνια ζήτημα αν το έχω καθαρίσει με τη σκούπα όπως προανέφερα 2-3 φορές.

και οι θερμοκρασίες ήταν σχεδόν φυσιολογικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...