naruto14 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καλούτσικη τιμή για όποιον ενδιαφέρεται να τσιμπήσει ένα vita άμεσα. http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/sony-ps-vita/Sony-PS-Vita-Console-1004-Black.htm
spinemm Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πααααααρα πολυ καλη τιμη για οποιον θελει ενα VITA αυτη την περιοδο!!!!!! Ενω πολυ καλη ειναι και η προσφορα που εχει μαζι μετο Uncharted και την Memory Card 8GB στα 239!!!!
naruto14 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πααααααρα πολυ καλη τιμη για οποιον θελει ενα VITA αυτη την περιοδο!!!!!! Ενω πολυ καλη ειναι και η προσφορα που εχει μαζι μετο Uncharted και την Memory Card 8GB στα 239!!!! Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα την δεύτερη με το 239. Αλλά δεν πρόκειται να πάρω Vita
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πααααααρα πολυ καλη τιμη για οποιον θελει ενα VITA αυτη την περιοδο!!!!!! Ενω πολυ καλη ειναι και η προσφορα που εχει μαζι μετο Uncharted και την Memory Card 8GB στα 239!!!! εγω ενα φεγγαρι το πετυχα στο electroworld psvita+uncharted+4gb+16gb = 226 ευρω.. οποτε οποιαδιποτε προσφορα πλεον μου φαινεται λιγη
naruto14 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 εγω ενα φεγγαρι το πετυχα στο electroworld psvita+uncharted+4gb+16gb = 226 ευρω.. οποτε οποιαδιποτε προσφορα πλεον μου φαινεται λιγη Για αυτό το λόγο και εγώ ανέφερα καλούτσικη
spinemm Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 εγω ενα φεγγαρι το πετυχα στο electroworld psvita+uncharted+4gb+16gb = 226 ευρω.. οποτε οποιαδιποτε προσφορα πλεον μου φαινεται λιγη Ναι εκει η προσφορα ηταν ομως με κουπονι και για καναδυο ημερες εαν θυμαμαι καλα.....ενω η του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ειναι προσφορα γι αολους χωρις κουπονια χωρις μικρα γραμματα και κυριως οχι για δυο ημερες!!!!
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ναι εκει η προσφορα ηταν ομως με κουπονι και για καναδυο ημερες εαν θυμαμαι καλα.....ενω η του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ειναι προσφορα γι αολους χωρις κουπονια χωρις μικρα γραμματα και κυριως οχι για δυο ημερες!!!! δεν ηταν για 1-2 μερες, εγω θυμαμαι το εψαξα 3-4 μερες μεχρι να αποφασισω και μετα ειχε και αλλες 3-4 μερες ακομα μεχρι να τελειωσει η προσφορα. επισης το κουπονι ανακοινωθηκε στο 1ο ποστ της αναρτημενης εδω προσφορας απτον topic starter οποτε ηταν διαθεσιμο για ολους! δεν το ειχαμε κρυφο! ΥΓ: παρα πολυ σημαντικο.. οποιος παρει ps viτα να ξερει οτι θα χρειαστει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8gb.. μη πω 16gb..αλλα τα 4gb ειναι σιγουρο οτι δεν φτανουν ουτε για ζητω
giorginho Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Eκτος του electroworld, ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ εχει ξαναβγαλει την τιμη του θεματος (199 χωρις μνημη) εκεινη την εποχη (~Πασχα) οποτε δεν θα ελεγα οτι ειναι και τοσο τρομερη αυτη η "προσφορα"... Τιποτα κατω απο 16GB δεν ειναι αρκετο. Ειδικα τωρα που το PS Vita Store εχει μερικες πολυ δυνατες προσφορες! Αν και γενικα προσανατολιζομαι στην αγορα retail εκδοσεων ωστε να μπορω να ανταλλασσω με φιλους ή αλλους απο τα φορα τα παιχνιδια...
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αν και γενικα προσανατολιζομαι στην αγορα retail εκδοσεων ωστε να μπορω να ανταλλασσω με φιλους ή αλλους απο τα φορα τα παιχνιδια... την καλυτερη δουλεια κανεις, ειδικα μεχρι να "σπασει" η συσκευη οι ανταλλαγες ειναι μονοδρομος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα