marmagia Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.. Ήρθε η ώρα να πάω για καθαρισμό στα δόντια και επειδη κάτι νιώθω σε ένα απο αυτα ίσως να μας βγει κ ένα σφραγισμα στη πορεία κ σκέφτομαι να πάω σε κάποιο οδοντίατρο που όπως διαφημίζεται μπορεί να κάνει σφραγισμα με λειζερ και καθαρισμό με υπερηχο. Η ερώτηση μου είναι ξερει κανείς αν όντως είναι ανώδυνες διαδικασίες; Λέει ότι ούτε καν ναρκωση δε κάνουν με αυτο το τροπο. Ισχύει αυτα η είναι ανακρίβεια; Έχει κανείς εμπειρια απο αυτο να μου πει γενικά τη γνώμη του; Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Insomnia
akpe Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Φαντάζομαι οτι το κόστος θα ανεβαίνει κατακόρυφα, θα ρωτήσω αύριο μια φίλη οδοντίατρο μήπως ξέρει. Το συμβατικό σφράγισμα δεν είναι τίποτε πάντως, εκεί που θα γούσταρα είναι καθαρισμό με υπέρηχο. Όποιος έχει φάει καθαρισμό με ξύσιμο ξέρει ακριβώς το γιατί. 1
evabb Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ρε παιδια ολοι οι καθαρισμοι με υπερηχο γινονται μου φαινεται. αυτο το πραματακι που κανει απαισιο θορυβο και τρεμει ειναι υπερηχος. αυτο με το λειζερ παντως πρωτη φορα το ακουω. τα σφραγισματα με την ριτινη τα "χτυπαει" με υπεριωδες φως ωστε να πολυμερισει το μειγμα αλλα λειζερ δεν ειναι σιγουρα. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Με google 10'' http://www.laserdentalclinic.gr/content/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-laser-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%8C-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%89-%CE%B8%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1
FarCry Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 απλα αντι να σου βαλει τροχο για να κανει καθαρισμο το κανει με laser. απο οτι ειδα παντως στα βιντεακια σου βαζει ασπρο σφραγισμα και οχι ασημενιο και στα πισω δοντια δεν ειναι τοσο καλο στο θεμα αντοχης
Porg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω να είναι πιο γερά τα ασημένια σφραγίσματα
xpapias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Παιδιά τα ασημένια είναι εγγύηση. Και εγώ είχα θέμα γιατι δεν ήθελα να φαίνεται. Αλλα τα ασημένια είναι τα πιο σταθερά.
evabb Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 επισης τα «ασημενια» ειναι κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο (50%) υδραργυρος. για το λειζερ παντως δεν το ηξερα.
marmagia Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Παιδιά την χω δει αυτή τη σελίδα αλλά όπως είπα και στο αρχικό μήνυμα δε θέλω να χω αυτά που λένε οι οδοντίατροι για να το διαφημισουν θέλω πραγματική εμπειρία από κάποιον που το έκανε. Όντως ένα ανώδυνο;
IOSTEFO Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καλημέρα σε όλους Μπορείτε να μου πείτε μιας και αναφέρατε και για καθάρισμα πόσο παίρνουν,γιατί μιας και θα είμαι Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα να ρίξω και ένα καθάρισμα, ρωτάω για να ξέρω να μην μου βάλουνε χέρι τα καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ.
FarCry Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω να είναι πιο γερά τα ασημένια σφραγίσματα τα ασημενια μπαινουν πισω για να αντεχουν τις μεγαλες πιεσεις των τραπεζιτων κατα τη μασηση. ασπρα μπαινουν μπροστα, και τα ασημενια εχουν μεγαλυτερο χρονο ζωης και ειναι και αντιβακτηριδιακα
skiabox Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μου έλεγε συμμαθητής του δημοτικού , που είναι οδοντίατρος, ότι τα τελευταία 5 χρόνια έχουν βελτιωθεί πολύ τα υλικά των σφραγισμάτων πάντως. Επειδή πήγα την προηγούμενη εβδομάδα, μου έκανε εντύπωση σε σχέση με πιο παλιούς οδοντίατρους, ότι μετά την 'επέμβαση' μπορείς να φας αμέσως.
tolis_01 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καλημέρα σε όλους Μπορείτε να μου πείτε μιας και αναφέρατε και για καθάρισμα πόσο παίρνουν,γιατί μιας και θα είμαι Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα να ρίξω και ένα καθάρισμα, ρωτάω για να ξέρω να μην μου βάλουνε χέρι τα καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ. Να το ψάξεις, να ρωτήσεις αρκετούς πρώτα. Και πολύ φθηνούς θα βρεις, και πολύ ακριβούς (και με τεράστια διαφορά, έχω ακούσει τιμές από 25 εώς 80 ευρώ). Βέβαια στους γιατρούς ισχύει ότι καλό είναι να πηγαίνεις σε κάποιον που να ξέρεις ή να στον έχει συστήσει κάποιος, μη σου βγει χασάπης
gigisoni Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 τα ασημενια μπαινουν πισω για να αντεχουν τις μεγαλες πιεσεις των τραπεζιτων κατα τη μασηση. ασπρα μπαινουν μπροστα, και τα ασημενια εχουν μεγαλυτερο χρονο ζωης και ειναι και αντιβακτηριδιακα Αυτό που λέει ο φίλος παρακάτω. Μου έλεγε συμμαθητής του δημοτικού , που είναι οδοντίατρος, ότι τα τελευταία 5 χρόνια έχουν βελτιωθεί πολύ τα υλικά των σφραγισμάτων πάντως. Επειδή πήγα την προηγούμενη εβδομάδα, μου έκανε εντύπωση σε σχέση με πιο παλιούς οδοντίατρους, ότι μετά την 'επέμβαση' μπορείς να φας αμέσως. Και εγώ το ίδιο νόμιζα. Πηγαίνοντας στον οδοντίατρο εδώ (εξωτερικό) του ζήτησα να μου βάλει ασημένιο σφράγισμα και απόρησε γιατί. Του είπα ότι αντέχει περισσότερο, μου απάντησε ότι παλιά ίσχυε αυτό, τώρα όχι. Ξαναεπιμένω εγώ ότι στην Ελλάδα πρόσφατα μου είπαν πάλι το ίδιο, και όταν ενημέρωσα ότι δεν υπάρχει οδοντιατρική κάλυψη στην Ελλάδα (με εξαίρεση το ΙΚΑ, αλλά ας γελάσω καλύτερα, θα καταλάβετε γιατί), τότε λέει λογικό να σας τα λένε αυτά. Γιατί ο οδοντίατρος βγάζει περισσότερο κέρδος βάζοντας ασημένιο σφράγισμα από ό,τι αν βάλει από το άλλο. Στοιχίζει πιο ακριβά. Το υλικό που βάζουν για τα ασημένια είναι πιο φθηνό, και έχουν μεγαλύτερο κέρδος (και το ΙΚΑ λιγότερες απώλειες). Και ναι, μετά το σφράγισμα ή απονεύρωση (όχι με το ασημένιο, με τα καινούργια υλικά) τρως κατευθείαν.
skiabox Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Εχω δει τερατώδεις διαφορές από οδοντίατρο σε οδοντίατρο , οπότε προσοχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις