marios1320 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδια. Μόλις εγκατέστησα android american στο htc hd2 αλλα κανει επανεκινηση απο μονο του 4-5 φορες την μερα. Μπορείτε να με βοηθήσετε ευχαριστω
p8grs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Φιλε Μαριε λογικα η εκδοση που εβαλες δεν ειναι stayable και το κινητο crassαρει με αποτελεσμα να κανει συνεχως reboot.
marios1320 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Φιλε Μαριε λογικα η εκδοση που εβαλες δεν ειναι stayable και το κινητο crassαρει με αποτελεσμα να κανει συνεχως reboot. Μπορεις να μου προτείνεις καποια εκδοση για να βαλω?
p8grs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δεν ειμαι ειδικος περι rom (γιατι το κινητο μου δεν αξιζει να βαλω αλλη rom γιατι ειναι 3D και σε καμια εκδοση δεν δουλευει η καμερα ) αλλα για δες αυτον τον οδηγο: Link. Περιμενε παντως να σου απαντησει και καποιος πιο ειδικος με τα HD2
alexhs gk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Για ρίξε μία ματιά εδώ, θα σε βοηθήσει. http://www.greek-android.gr/index.php?/topic/362-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%82-android-%cf%83%ce%b5-htc-hd2/ Είναι οδηγός αλλά και έχει και κάποιες rom και στα σχόλια επίσης.
ektor7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδια. Μόλις εγκατέστησα android american στο htc hd2 αλλα κανει επανεκινηση απο μονο του 4-5 φορες την μερα. Μπορείτε να με βοηθήσετε ευχαριστω Με ποιο τροπο ειναι περασμενη?Ειναι στην nand ή στην sd? Δωσε ενα λιγκ της ρομ που κατεβασες,δλδ που την βρηκες?
marios1320 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ειναι στην sd απο εδω το ειδα http://www.insomnia.gr/topic/437485-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-android-%CF%83%CE%B5-htc-hd2/
ektor7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ειναι στην sd απο εδω το ειδα http://www.insomnia.gr/topic/437485-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-android-%CF%83%CE%B5-htc-hd2/ Δοκιμασε αυτη και πιστευω,οτι θα τρεχει τελεια! Απλα μολις την περασεις,τις πρωτες μερες κανε 2-3 shutdown για να στρωσει η rom! AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB 2.3.7 CM7.2 Ειναι για sd ΜΟΝΟ! Download! Για Haret(μεσων των winmobile): Βηματα: 1.Κατεβάζουμε το americanandroid.7z και κάνουμε unzip! 2.copy folder unzipped\AmeriCanAndroid\Android -> to -> \sdcard\Android (Κάνουμε copy όλο το φάκελο android και όχι μόνο αυτά που έχει μέσα,και τον περνάμε στην sd) 3.Βάζουμε την sd στο κινητό. 4.Σε winmo, τρέχουμε πρώτα το clrcad.exe και αμέσως μετά το haret.exe.Αυτά θα τα βρούμε στο \storage card\Android.(Εναλλακτικά κάνουμε install exceller bootloader for winmo) 5.Το πρώτο boot καθυστερεί αρκετά γιατί γίνεται εγκατάσταση του λογισμικού στην sd,οπόταν λίγη υπομονή. 6.Τέλος. Και μέσω MAGLDR: Βηματα: 1.americanandroid.7z -> unzip! 2.copy folder unzipped\AmeriCanAndroid\Android -> to -> \sdcard\Android (Κάνουμε copy όλο το φάκελο android και όχι μόνο αυτά που έχει μέσα,και τον περνάμε στην sd) 3.Στο φάκελο Android/MAGLDR υπάρχουν οδηγίες για το τι αλλαγές θα πρέπει να κάνουμε για να μπορέσει να τρέξει η rom στο MAGLDR. 4.Βάζουμε την sd στο κινητό 5.Ανάβουμε το τηλέφωνο και κρατάμε πιεσμένο το κουμπί για το start(red button) μέχρι να μπει στο μενού του MAGLDR Bootloader 6.Χρησιμοποιούμε τα κουμπιά του volume για να μπορούμε να κατευθυνόμαστε στις επιλογές του MAGLDR. 7.Πηγαίνουμε στη επιλογή στο 10.Services και το επιλέγουμε με το κουμπί που απαντάμε τη κλίση(πράσινο κουμπί). 8.Μετά επιλέγουμε το 1.BootSettings 9.Και μετά το 3.AD SD Dir 10.Όταν μπούμε στο AD SD Dir,θα επιλέξουμε την επιλογή Android. 11.Μόλις το επιλέξουμε,θα μας βγάλει στη αρχική λίστα του MAGLDR. 12.Τότε πηγαίνουμε στο 2.Boot AD SD και το επιλέγουμε. 13.Αμέσως θα ξεκινήσει η εγκατάσταση του Android! 14.Τέλος.
marios1320 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ευχαριστω φιλε θα το δοκιμασω και σου πω
marios1320 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω φιλε δουλευει κανονικα δεν κανει reboot αλλα εχω αλλο προβλημα βαζω τραγουδια στην sd card και δεν μου τα αναγνωριζει τι πρεπει να κανω???
ektor7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Αν σου πω,οτι δεν εχω βαλει ακομη τραγουδια στο κινητο ακομη! Ασε να δοκιμασω και θα σε ενημερωσω!
staristos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με τα τραγουδια. Μεχρι που καταλαβα οτο πρεπει να ειναι mp3 για να παιξουν. Εβαζα τραγουδια που τα ειχα πρωτα περασει στο pc με το wmp. Και ηταν σε φορμα mpa και δεν τα εβλεπε οπως στα wm που εχει και αυτο την mobile εκδοση wmp. Καντα με καποιο convert mp3. Kαι με την ευκαιρια να σε ρωτησω? απο μπαταρια πως πας τωρα που τρεχεις android μρσω haret? Εμενα την ρουφαγε τρελα! ως που με βαρια καρδια εβαλα μια nand και πεταξα τελειως τα wm.
ektor7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Kαι με την ευκαιρια να σε ρωτησω? απο μπαταρια πως πας τωρα που τρεχεις android μρσω haret? Εμενα την ρουφαγε τρελα! ως που με βαρια καρδια εβαλα μια nand και πεταξα τελειως τα wm. Με haret,την καταπινει κανονικα,καμιας σχεση με με οταν ειναι μεσο του MAGLDR! Μαλλων θα παιζει ρολο το οτι τρεχει απο τα windowsmobile και οχι τελειως ανεξαρτητα,οπως ειναι με MAGLDR!
staristos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 και βεβαια!οταν λεμε doual boot εννοουμε οτι πρωτα τρεχουν τα wm,και μετα τα android.kαταναλωνετε ρευμα για τα πρωτα,και μετα για τα δευτερα.και ερχετε η στιγμη για να αποφασισεις με ποιους θα πας,και ποιους θα αφησεις,που ελεγε και ενα παλιο τραγουδακι.εγω με πονο ψυχης χαιρετησα μια και καλη τα wm.kαι το λεω αυτο γιατι τα ειχα δουλεψει πολυ,τα ειχα μαθει επισης πολυ,αλλα ειναι γεγονος οτι τα android ειναι πιο προχωρημενα.αν και ακομα πειραματιζομαι με τις ρομ,μερχι να βρω μια που να μου ταιριαζει.ελπιζω να μη μπω και εδω στο τρυπακι του να αλλαζω ρομ καθε εβδομαδα.κατι που στα wm τρομαξα να το ξεπερασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα