tritonas00 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Γνωμη μου, οπως εχω ξαναπει, δεν με απασχολει αν ειναι ανοιχτο ή κλειστο, αρκει να δουλευει οπως πρεπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Συμφώνω και με τους δύο. Εξάλλου είμαι υπερ του open χωρίς να είμαι programmer την ίδια στιγμή που δουλεύω Opera (closed) και δίνω αγώνα ενάντια στον open chromium. Δηλαδή με λίγα λόγια, το skype 4 είναι η λογική εξέλιξη του 2.2beta, το ποιος έδωσε το χρήμα για να το φτιάξει δεν με απασχολεί ιδιαίτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 το θέμα παίδες είναι: παρατηρήσατε καμιά βελτίωση; (εκτός εικονιδίων) θα έχουμε επιτέλους διαφημίσεις ή παραμένει το Linux ο φτωχός συγγενής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Eίδα ότι συνδέεται σε servers με IP και όχι με domain-name, δλδ και ο DNS να έχει πέσει Skype έχω. Δεν ξέρω αν αυτό γινόταν και παλιά όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 εμφανιση και κλησεις χωρις delay (ισως ιδεα μου) Ekiga power!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα