Προς το περιεχόμενο

απορια για κινεζικο ταμπλετ με ανδροιδ 4.0

Karasss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα....είναι η πρώτη φορά που γράφω οπότε συγχωρηστεμαι αν κανω καποιο λαθος με βαση το πως γράφετε εδω...Η αδερφη μου λοιπον πηρε ενα ταμπλετ κινεζικο εδω και δυο μερες για απλη χρήση..το ταμπλετ εχει λογισμικο android 4.0...επειδή εχω μια μεγαλυτερη εμπειρια πανω σε αυτα μου το εδωσε να βαλω καποια προγραμματα απο το μαρκετ...ομως παρατηρησα οτι υπαρχουν διαφορες σε σχεση με ενα κινητο android 2.2 που εχω..δν εννοώ στο περιβαλλον αλλά οτι δν μπορω να βρω εφαρμογες που εχω στο κινητο για το ταμπλετ...Π.χ youtube,λεωφορια οασθ,ακομα και το facebook...αυτο συμβαινει επειδη ειναι καινουριο το λογισμικο και δν υπαρχουν εκει...η επειδη ειναι κινεζικο??? ευχαριστώ προκαταβολικα..

ΗΓ: η γνώμη μου ήταν να πάρει φθηνό λαπτοπ η ταμπλετα αναγνώρησιμης μαρκας...

ΗΓ 2 : μονο skype βρήκα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό συμβαίνει γιατί μάλλον η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή του tablet σου είναι mips και όχι arm που είναι οι περισσότερες android συσκευές.Πιο tablet είναι;

Πάντως τις περισσότερες μεγάλες εφάρμογες μπορείς να τις βρεις εκτός google play και λογικά θα παίζουν.

compubile Λεγεται...εχεισ δικιο αλλα απο εκει που το πηρε της ειπε να μην πειραματιστει πολυ με εφαρμογες εκτος του μαρκετ γιατι καποιος που ειχε το ιδιο εβαλε κατι navigation εφαρμογες και του βγαλε προβληματα...ασε που δν ξερω και εγω πως θα της βρω και να τις περασω...ειναι αρκετα δυσκολο?

Σου δίνω ένα λινκ από ένα άρθρο για ένα άλλο tablet με mips επεξεργαστή.Στο τέλος δίνει οδηγίες γι αυτό που θες.Δοκίμασε και πες μας..Πάντως τις ελληνικές τύπου οασθ δεν νομίζω ότι θα τις βρεις..

Link

EDIT: Δεν χρειάζεται microsd που λέει,πέρνα τα κατευθείαν στο tablet ή κατέβασε τα από αυτό κατευθείαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...