Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγο ανοιξα τον υπολογιστη μου αλλα δεν εμπαινε στα windows. Αμεσως μετα την οθονη που λεει καλως ορισατε κολλαει. η οθονη μου γινεται μαυρη και το μονο που φενεται για λιγα δευτερολεπτα ειναι το ποντικι μου. μετα σβηνει κ η οθονη μου ( LG ips235) σαν να μπαινει σε stand by mode. τωρα σας γραφω μεσα απο safe mode. δεν ξερω τι να κανω?.

Δημοσ.

Πριν απο λιγο ανοιξα τον υπολογιστη μου αλλα δεν εμπαινε στα windows. Αμεσως μετα την οθονη που λεει καλως ορισατε κολλαει. η οθονη μου γινεται μαυρη και το μονο που φενεται για λιγα δευτερολεπτα ειναι το ποντικι μου. μετα σβηνει κ η οθονη μου ( LG ips235) σαν να μπαινει σε stand by mode. τωρα σας γραφω μεσα απο safe mode. δεν ξερω τι να κανω?.

Hard Disk Sentinel για να τσεκάρεις αρχικά το δίσκο και μετά βλέπουμε. Αν δε μπορείς να το εγκαταστήσεις λόγω του προβλήματος, boot με hiren's και τρέχεις κάποιο από τα διαγνωστικά για δίσκους και κυρίως κάποιο που να αναφέρει την κατάσταση του smart

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τον δισκο τον τσεκαρα κ ειναι οκ. μηπως φταιει καμια καρτα γραφικων?

Ενδέχεται,από ασφαλής που είσαι τώρα κάνε απεγκατάσταση την κάρτα γραφικών, αν μπει κανονικά στα windows(με χαμηλή ανάλυση) τότε θα ξέρεις ότι κάτι εκεί φταίει.

Δημοσ.

Ενδέχεται,από ασφαλής που είσαι τώρα κάνε απεγκατάσταση την κάρτα γραφικών, αν μπει κανονικά στα windows(με χαμηλή ανάλυση) τότε θα ξέρεις ότι κάτι εκεί φταίει.

δηλαδη να απεγκαταστησω τους drivers, και να δοκιμασω να μπω κανονικα?

Δημοσ.

Ναι έτσι θα μπει με «driver» ασφαλείας και πολύ χαμηλή ανάλυση αν συνεχίζει να κάνει τα ίδια τότε δεν είναι από την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

τι γινεται ρε παιδια. τωρα δουλευει το μηχαμημα χωρις να κανω τιποτα. μετα απο 6-7 προσπαθειες μπηκε στα windows κανονικα. τι επαθε?. τωρα φοβαμαι να το κλεισω μηπως και δεν ξαναμπει!.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...