gamer hd Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 παιδια αμα δεν παρω ραμ που την προτεινει ο κατασκευαστησ πειραζει?
antonl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Κατά 99.9% όχι, δεν πειράζει αρκεί φυσικά να υποστηρίζεται ο τύπος της (DDR2/DDR3). Φαντάζομαι αναφέρεσαι σ αυτές που αναγράφονται στη λίστα συμβατότητας στο site του κατασκευαστή.
gamer hd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ναι και οσες εχει ειναι @@@@@@ επομενως.... ειναι σιγουρο οτι η z77x d3h will be ok?
c0prse_grinder Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 ναι και οσες εχει ειναι @@@@@@ επομενως.... ειναι σιγουρο οτι η z77x d3h will be ok? give us more info mate
gamer hd Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ρρε εΡεπαιδια τορα το ιδα στι κατο γονια τησ μητρικησ λειπει ενα μικρο μικρο κομματα πανω αλλα λειτουργει τι να κανω ρε παιδια? Αδιαφορειστε για το απο πανω ρε παιδια πηρα μια μητρικη και στο κατω αριστερα κομματακι στη γωνια εχει φυγει ενα μικρο κομματακι αλλα αναψε τη πρωτη φορα δευτερη δεν εχω δοκιμασει γιατι δεν εχω τα παραθυρα λετε να ειμαι οκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα