Tuxer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Θα ηθελα να ρωτησω επειδη εχω στο Ubuntu το GIMP πως μπορω να κανω φωτογραφιες Export to web?? δεν μπορεσα στα ελληνικα να βρω καποια τετοια ρυθμιση...
twiner Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 νομίζω export to web σημαίνει export to jpeg οπότε αποθήκευση ως: .jpg ή .jpeg
jim_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Χωρις να ξερω αν ειναι το ιδιο, το save for web περιλαμβανεται στο πακετο gimp-plugin-registry. * Save for Web (0.29.0): Allows to experiment with various popular web format options. It shows an automatically updated preview and file size statistics.
Tuxer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Χωρις να ξερω αν ειναι το ιδιο, το save for web περιλαμβανεται στο πακετο gimp-plugin-registry. το ειδα αυτο και σε ψαξιμο που εκανα στο google ,μπηκα και περασα ενα plug in απο το κεντρο λογισμικου του ubuntu αλλα δεν ειδα φως και παλι.. το plug in πως μπαινει που αναφερεις?
mandos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 αν έχεις arch είναι στο aur ή στο community, αν δεν έχεις arch πες μου να το δούμε πως γίνεται
mandos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 δεν έχω ιδέα τι γίνεται με το ubuntu και τα repos του, κάνε ένα search βρήκα βέβαια αυτό: http://www.techzilo.com/install-save-for-web-gimp-plugin-ubuntu/ ενημέρωσε αν δεν κάνει κάτι να δούμε άλλη λύση
Tuxer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 παιχτηκε αυτο το προβλημα... Παρολα αυτα ομως, εκανα τα βηματα που λεει με copy -paste και ετσι μου βγηκε στο προγραμμα η επιλογη Save Web Ευχαριστω ολους σας και Αν χρειαστει κατι εδω ειμαστε θα ποσταρω!!
jim_p Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Γιατι να μην κανει απλα "sudo apt-get install gimp-plugin-registry"? Μεσα εκει ειναι το webexport για το οποιο λετε...
Tuxer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Γιατι να μην κανει απλα "sudo apt-get install gimp-plugin-registry"? Μεσα εκει ειναι το webexport για το οποιο λετε... Το εκανα κ αυτο και εβαλε και οτι αλλα plug in ειχε
mandos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 jim_p δεν ξέρω το ubuntu, στο arch τα έχουμε χώρια τα plugins
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα