Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τους πηρα τηλ και μου ειπαν να την παω για ελεγχο και οταν τους ρωτησα αν θα γινει αντικατασταση μου ειπαν οτι τα προιοντα αυτα χανουν την αξια τους μετα απο καποιο διαστημα' date='πως οταν κατι εκανε 200 ευρω τωρα μπορει να κανει 20.Κατι τετοια κουλα ακουω και φορτωνω πριν ακομα την παω την καρτα..[/quote']

Σου ειπαν τετοιο πραγμα απο το Πλαισιο;;;;Αδυνατω να το πιστεψω.Δηλαδη ρε γαμωτο καθε φορα που καποιος θελει να βγαλει ακρη με αυτους θα πρεπει να πηγαινει παρεα με δικηγορο??ελεος

Δημοσ.

Σημερα πηγα και αφησα την καρτα για να την κοιταξουν,για να δειτε τι σαινια υπαρχουν στο πλαισιο ως τεχνικοι,καθως περιμενα ρωτησε ενα παλικαρι που ηθελε να αγορασει τροφοδοτικο,ποιο εχει 2 pci-e για καρτα γραφικων και δεν ηξεραν! Ηταν 3 εκει τεχνικοι και δεν ηξεραν ποιο εχει 2 pci-e τροφοδοσιες.Ελεος πραγματικα,και πεταγεται ενα ξεφτερι απο τους 3 και λεει οτι 2 pci-e,πρεπει να παρει απο 850 watts και πανω τροφοδοτικο.Ε δεν αντεξα και του λεω του παιδιου,φιλε 2 pci-e εχει αυτο αυτο αυτο και αυτο (που ηταν στο ραφι)Απο 500αρι και 550 και 600 watts.Και εκτος αυτου το παλικαρι-πελατης επαιρνε οποιο τροφοδοτικο ηθελα πανω απο το ραφι και ανοιγε την συσκευασια πανω στον παγκο τους,των τεχνικων και κανενας δεν του ελεγε τιποτα,τον αφηναν να το ανοιγει και να κοιταει μεσα και μαλιστα ανοιξε ενα corsair tx750,και το εσωτερικο κουτι,εβγαλε απο το σακουλακι τα δεμενα καλωδια που εχει η corsair μεσα και τα εβλεπε,εψαχνε αν εχει 2 psi-e.Θελω να πω πως αν ο καθενας παει και ανοιγει οτι τροφοδοτικο θελει και να ανοιγει και την εσωτερικη συσκευαασια τρεχα γυρευε.Ανοιξε 4 τροφοδοτικα και δεν του μιλησε κανεις,μπροστα στα ματια τους,στον παγκο τους πανω.Ελεος δηλαδη.Και το πιο ελεινο απο ολα ξερετε ποιο ηταν? Οτι στο τελος του προτειναν premier 850 watts λεγοντας του πως ακομα και 2 gtx 580 να βαλει πανω τις σηκωνει ανετα,και επισης,το πιανεις ποσο βαρυ ειναι? Ειναι λογω της ποιοτητας του,τοσο βαρυ.Ειναι τρομερο τροφοδοτικο.Και λεω να πεταχτω και να τους πω,καλα ρε φιλε,αυτο δεν ξερουμε αν σηκωνει ανετα μια 480 θελεις να του βαλεις και 2 580? Μας δουλευεις? αλλα λεω,ασε,κρατα το στομα σου κλειστο γιατι ειναι που ειναι ΓΤΠ,αν μιλησω βλεπω να μου την κανουν αντικατασταση την καρτα με καμια 5670 και λεω ας το αφησω.Αφου ετσι και αλλιως το βρισημο θα το φανε που θα το φανε σε 2-3 μερες οταν με παρουν τηλ να μου πουν τις μαλακιες τους,ασε να τους τα χωσω μια και καλη.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα μπορούσα να κρατηθώ! Ή έστω θα τα έλεγα του ανθρώπου κατ' ιδίαν. Απλά απίστευτοι...

Απάντησε εδώ και στην κυρία http://www.insomnia.gr/topic/449547-pc-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF/page__st__50 για την "τέλεια" τεχνική κατάρτιση που τους προσφέρουν αλλά μην της πεις σε ποιο κατάστημα γιατί βλέπω να χάνουν την δουλειά τους τα παιδιά.

Ελπίζω να βγάλεις και άκρη με την VGA σου. Να ξέρεις πάντως σχετικά πρόσφατα που είχα πρόβλημα με μια 5850 και θέλαν να μου πασάρουν μια 6770 ως αλλαγή, με λίγο φωνή μου δώσαν αμέσως το πιστωτικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...