kalwdios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια....... τελικα βρηκα και πηρα την Samsung LE32D550 και λεω να την χρησιμοποιησω ως monitor-tv...... αυτην την στιγμη εχω την Dell u2410 ως μονιτορ και λεω να παντρεψω την κατασταση με την Samsung....τι γνωμη εχετε;; εχει καποιος εμπειρια για χρηση της ως μονιτορ και τι αποψη εχει;;; ευχαριστω!
maik42 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια....... τελικα βρηκα και πηρα την Samsung LE32D550 και λεω να την χρησιμοποιησω ως monitor-tv...... αυτην την στιγμη εχω την Dell u2410 ως μονιτορ και λεω να παντρεψω την κατασταση με την Samsung....τι γνωμη εχετε;; εχει καποιος εμπειρια για χρηση της ως μονιτορ και τι αποψη εχει;;; ευχαριστω! Ε!!! αφου την πηρες που την πηρες,συνδεσε την και πες και σε μας την γνωμη σου. εγω παντως μια phillips 32αρα που συνδεω για τα παιχνιδια επειδη την εχω πολυ κοντα μου λογο περιορισμενου χωρου με δυσκολευει αρκετα. τωρα για σενα δεν μπορω να ξερω.
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καμια τηλεόραση δεν έχε την "ευκρίνεια" που έχει ένα μονιτορ. Κουράζει παρα πολυ για χρήση υπολογιστή και μαλιστα απο σχετικα κοντα!
ninos30 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Σωστός ο STM. Και γιατί συμβαίνει αυτό? Γιατί απλά ενώ τα pixels παραμένουν ίδια 1920x1080 (x1200 στην U2410) μεγαλώνουν πολύ σε μέγεθος ώστε να καλύψουν την επιφάνεια της 32αρας. Με αποτέλεσμα να αρχίζεις να τα "ξεχωρίζεις" από πολύ κοντινή απόσταση και η εικόνα να μην είναι ρεαλιστική. Στα 2 μέτρα που έχω εγώ μια 37αρα για ΤΑΙΝΙΕΣ πάντως είναι μια χαρά. Δεν θα φανταζόμουν με τίποτα να χρησιμοποιώ Windows πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα