ckdodis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλησπερα σε ολους ψαχνω ενα προγραμματακι για να μεταφερω εφαρμογες απο την μνημη του tablet που εχω (zte v9) στην καρτα μνημης του το λογισμικο του ειναι android 2.1 καμια ιδέα??
sifounas1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλησπερα σε ολους ψαχνω ενα προγραμματακι για να μεταφερω εφαρμογες απο την μνημη του tablet που εχω (zte v9) στην καρτα μνημης του το λογισμικο του ειναι android 2.1 καμια ιδέα?? εισαι εδω !!!!!!!
ckdodis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 το εχω κοιταξει αυτο αλλα δεν δουλευει στο ταμπλετ μου...δεν το αναγνωριζει καν!
hawkpilot Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 εισαι εδω !!!!!!! Η εφαρμογή που προτείνεις απαιτεί android 2.2 και ο OP έχει tablet με 2.1. Είπαμε να είσαι σίφουνας αλλά να προσέχουμε και λίγο παραπάνω Αστειέομαι προφανώς! @ckdodis: αναβάθμιση σε 2.2 δεν παίρνει το zte?
ckdodis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 δεν θα ηθελα να μπω σε αυτην την διαδικασια για αυτο ρωτησα για καποιο προγραμμα.ευχαριστω παντως.
sifounas1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Η εφαρμογή που προτείνεις απαιτεί android 2.2 και ο OP έχει tablet με 2.1. Είπαμε να είσαι σίφουνας αλλά να προσέχουμε και λίγο παραπάνω Αστειέομαι προφανώς! @ckdodis: αναβάθμιση σε 2.2 δεν παίρνει το zte? δεν το προσεξα :P:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα