petsoukos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Σημερα στα καλά καθούμενα και εκει που έβλεπα video στο YouTube άρχισε να μου πετάει artifacts και στις 2 οθόνες μέχρι που μου πέταξε Bsod και απο τοτε δεν μπόρεσα ναξανα μπώ στα windoze (7). Επισυναπτω και 2 φωτογραφίες με το προβλημα. Επίσης δευτερόλεπτα πριν την μπλε οθονη προλαβα και ειδα θερμοκρασία τις κάρτας γραφικών και ήταν σε νορμαλ επίπεδα για καλοκαίρι και idle 49C. bad gpu 1 by Petsoukos, on Flickr bad gpu 2 by Petsoukos, on Flickr Πως το κόβετε; Ειναι GPU ή τίποτα άλλο;;
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καθαρα θεμα καρτας γραφικων. Την έψησες.. πρόλαβε την καθάρισε την και άλλαξε θερμαγώγιμη..
petsoukos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Την έψησες.. πρόλαβε την καθάρισε την και άλλαξε θερμαγώγιμη.. Δεν νομίζω να την προλαβαίνω...ακόμα και κρύα οταν είναι τα βγάζει. Και δεν νομιζω να την εψησα εγώ αφου ηταν stock όλα και δεν ειχε γίνει ποτε OC. Edit Επίσης ήταν και πεντακάθαρη που την άνοιξα και την ειδα.
petsoukos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Είναι 100%, χωρίς αμφιβολία η κάρτα γραφικών;;; Γιατί κοιτάω για νέα. Δεν έχω και καμιά άλλη για να δοκιμάσω. Τώρα για νέα κάρτα με μια γρήγορη αναζήτηση ψηθηκα για αυτην: Link
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω να την προλαβαίνω...ακόμα και κρύα οταν είναι τα βγάζει. Και δεν νομιζω να την εψησα εγώ αφου ηταν stock όλα και δεν ειχε γίνει ποτε OC. Edit Επίσης ήταν και πεντακάθαρη που την άνοιξα και την ειδα. Τότε είσαι από τους "άτυχους" Είναι 100%, χωρίς αμφιβολία η κάρτα γραφικών;;; Γιατί κοιτάω για νέα. Δεν έχω και καμιά άλλη για να δοκιμάσω.Τώρα για νέα κάρτα με μια γρήγορη αναζήτηση ψηθηκα για αυτην:Link Ναι αυτό είναι 99,9
petsoukos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 That's odd... Λοιπόν, ύστερα από αρκετές ώρες είπα να το ξανά ανοίξω το PC και τώρα δουλεύει πάλι. Θερμοκρασία στα κλασσικά Idle επίπεδα 50-52C 30% fan speed. Wtf?
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παρακολούθησε το να δεις μήπως είσαι O/c ?
8anos94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 That's odd... Λοιπόν, ύστερα από αρκετές ώρες είπα να το ξανά ανοίξω το PC και τώρα δουλεύει πάλι. Θερμοκρασία στα κλασσικά Idle επίπεδα 50-52C 30% fan speed. Wtf? μην το ψαχνεις το θεμα ειναι η καρτα γραφικον οταν ζοριστη θα σου κανει τα ιδια ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με την 8800 παλια αλλα σκυλη και τσουπ μου εβγαλε αυτα που σου βγαζει εσενα και μετα μπλε οθονη οποτε bb 8800
petsoukos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παρακολούθησε το να δεις μήπως είσαι O/c ? Έχω ώρα που το παρακολουθώ και μόνο το throttle λειτουργεί...500-750Μhz στο GPU core clock. Έτρεξα και παιχνιδάκι και δεν έβγαζε τίποτα. Μόνο από τον Firefox και όταν παίζει Youtube video πετάει artifacts και στις 2 οθόνες.
8anos94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 αχαχαχα λες να ειναι κανα update της java χαχαχα εχεις τελευτεους driver?
petsoukos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 αχαχαχα λες να ειναι κανα update της java χαχαχα εχεις τελευτεους driver? Ναι, latest drivers. Αλλά ακόμα και να είναι software πρόβλημα, στην επανεκκίνηση γιατί έκανε τις μπούρδες;; (βλ, φωτό αρχικό ποστ)
8anos94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ναι, latest drivers. Αλλά ακόμα και να είναι software πρόβλημα, στην επανεκκίνηση γιατί έκανε τις μπούρδες;; (βλ, φωτό αρχικό ποστ) σωστα αυτο να μου πεις
mohic4n Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αλλαγη θερμοαγωγιμης για την ωρα και τη κρατας οσο σου παιζει. Απο τη στιγμη που πηρε μια φορα μεντα δε ξερεις ποτε θα σου ξαναεμφανισει προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα